YouTubern och sångaren Jeffree Star Car Crash: Hur hände detta?

Jeffrey Lynn Steininger Jr. (fött 15 november 1985), även kallad Jeffree Star, är en amerikansk YouTuber, affärsperson, kosmetikahantverkare och tidigare sångare och musiker. Han är ägare och verkställande direktör för Jeffre Star Cosmetics.

2009 levererade Star en studiokollektion, Beauty Killer, som inkluderade låtar, till exempel 'Candy Luxury' som lyfter fram Nicki Minaj. Han gav sig ut på några världsbesök för att utveckla sin musik. 2010 stödde han Konvict Muzik, vars arrangör Akon avbildade Star som 'följande Lady Gaga'. Icke desto mindre lämnade Star plötsligt musikbranschen 2013 på grund av legitima problem som Akon letade någonstans mellan 2007 och 2010. I november 2014 etablerade Star organisationen Jeffree Star Cosmetics. 2018 avslöjade Forbes att han hade skaffat 18 miljoner dollar enbart från sina YouTube-försök, vilket gjorde honom till den femte mest generöst kompenserade YouTubern det året.

Jeffrey Lynn Steininger Jr. kom till världen i Los Angeles County, Kalifornien, den 15 november 1985. Han upplevde barndomen i Orange County, Kalifornien. Han har sagt att han började utforska olika vägar angående sin mammas kosmetika som ung, och övertalade henne att tillåta honom att ha dem på sig när han gick i mellanstadiet. Han flyttade till Los Angeles efter gymnasiet och upprätthöll sig själv med olika kosmetika-, demonstrations- och musikyrken. Han gick igenom slutet av veckan med hjälp av ett falskt ID för att gå till Hollywood-klubbar, där VIP:er skulle värva honom för kosmetikaarbete i sina hem.Allt vi vet hittills

Efter rapporter om hans bidrag i en stänkskärm i Wyoming på fredagsmorgonen tog YouTubes stora namn Jeffree Star till Twitter för att bekräfta att han beklagligt befinner sig i 'skräckande plåga' efter att ha spruckit ryggkotorna efter att hans fordon påstås 'vända flera gånger efter att ha träffat mörk is ' i en 'extrem autokollision.' Enligt People var både Star och kompanjonen Daniel Lucas inlagda på sjukhus efter episoden.

'Mot början av idag var förmodligen den mest skrämmande ögonblicksbilden i hela vårt liv', twittrade han fredag ​​kväll. 'Jag är så tacksam över att vara här fortfarande. Jag har plågsamma smärtor eftersom en del av min rygg är bruten och jag har ryggkotor som går sönder. Min PCP sa att det kommer att ta ett par månader men jag borde återhämta mig helt. Vloggaren postade också ett fotografi av sig själv i nackstöd med Lucas vid hans säng.

En långvarig YouTube-stjärna, sminkinvesterare och uppenbarligen den hyllade individen som är säker att utplåna, oavsett anklagelser om trångsynt beteende och anklagelser om attack, köpte Star ett hem i Wyoming för ett år sedan, ett val som i alla fall till viss del fyllde bitar av hörsägen om att han dejtade Kanye West efter information om artistens separation från Kim Kardashian. Star själv avslöjade skvallret, tydligt skapat av helt material av en TikToker, på hans kanal.

'Min käraste följeslagare Daniel har inre skador, och i ljuset av att han har uthärdat kolonmalignitet flera gånger, har han förvirring med sina organ och de observerar honom hela dagen, varje dag', skrev Star i en efterföljande tweet. 'Vi får veta desto mer snart. Stort tack till alla som bryr sig om oss.'

Alla våra lyckönskningar och våra petitioner är till Jeffree Star.