Yellowstone Säsong 5 Renewal BEKRÄFTAD av Kevin Costner

Innan du blir alltför upphetsad över detta, låt mig berätta det Yellowstone har inte förnyats officiellt för säsong 5 än. Men bli inte besviken, liksom Kevin Costner har bekräftat förnyelsen av showen. Hittills har vi sett fyra säsonger av Yellowstone och publiken väntar just nu på att få ta del av historien om Yellowstone säsong 5. Håll utkik med oss, för att veta allt om det, precis här.

Yellowstone säsong 5 förnyelse bekräftad? Är showen inställd?

Var är Yellowstone säsong 5? Varför har den inte förnyats? Är föreställningen inställd? Var den fjärde säsongen, den sista säsongen? När släpps Yellowstone säsong 5? Tja, dina frågor tar aldrig slut, men låt mig säga det rakt ut, showen har inte ställts in. Ja, den officiella studion är fortfarande tyst om förnyelsen av showen, men det betyder inte att showen är inställd.Den fjärde säsongen av programmet avslutades nyligen och det är fortfarande riktigt snart att prata om den femte delen av programmet. Men låt mig berätta, Cole Hauser, som råkar vara en av skådespelarna i showen, har bekräftat förnyelsen av showen. Förra året under en intervju pratade skådespelaren lite om den femte delen av showen. Det finns planer för ännu en Yellowstone-säsong! Det officiella förnyelsemeddelandet är inte heller så långt ifrån dig. Det kan komma att sjunka i mitten av detta år.

Läs också: Grey's Anatomy Säsong 19 kan vara seriefinalen, ABC Boss BEKRÄFTER

Få en liten inblick i Yellowstone säsong 5, precis här!

Alla Yellowstones huvudroller kommer att göra comeback för Yellowstone säsong 5. Nästa säsong kommer att vara full av stora vändningar för publiken. Den nuvarande säsongen av programmet var fylld av mystik och spänning. Yellowstone säsong 4 har lämnat några uppenbara obesvarade frågor hos publiken. I Yellowstones säsong 4-final såg vi Jamie befinna sig i en trång situation när Beth fångar honom en röd hand. Han är nu under Beths radar, eftersom Beth har sett honom göra sig av med Garretts kropp på tågstationen.

Jamies framtid står definitivt på spel. Hur ser framtiden ut för honom? Hans liv är förstört nu. Kommer han någonsin att ta sig ur hela detta tjafs? Å andra sidan är Beth nu arbetslös. Kommer hon att ta över sin pappas jobb som kampanjledare? Det är helt klart att hon kommer att fortsätta sin kamp mot Caroline Warner och Market Equities. Men Warner kommer inte att vara tyst! Problem kommer snart att landa på Beths dörr.

Dessutom har Kayces plan och vision också misslyckats. Detta ger oss så många frågor. Kommer Kayce att fortsätta sitt jobb som boskapskommissionär? Eller kommer han att ta över sin fars position? Blir han nästa guvernör? Carter måste få saker på plats med Beth. Kommer Beth och Rip någonsin att överväga att adoptera honom? Vem blir den nya sheriffen? Tja, den nya säsongen av Yellowstone kommer definitivt att svara på alla dessa frågor. Tills dess, håll kontakten med oss ​​för att veta mer om de senaste filmerna och programmen, precis här.