Venom 2 Online Release Schema; Kommer den att släppas på Disney+?

Venom 2 aka Venom: Let There Be Carnage är uppföljaren till 2018 års film Gift. Dessa filmer är en del av spinoff-serien som är en del av Marvel Cinematic Universe (MCU). MCU är en multimiljondollar-franchise grundad av Martin Goodman. Marvel-filmerna är baserade på de ursprungliga Marvel Comics skrivna och illustrerade av den hyllade författaren Stan Lee.

VEM ÄR 'VENOM'?

Karaktären i 'Venom' som började som den onde har nu liksom utvecklats till en antihjälte som inte nödvändigtvis är dålig. Med det sagt är han inte bra heller.

Venom introducerades först i The Amazing Spider-man som hans fiende. Han är en av de mest framstående fiender som har gått upp mot Spider-man, tillsammans med Green Goblin, Doctor Octopus och Mephisto.Gift är en främmande symbiot som kräver en värd vars kropp den kan använda för att överleva i sin sanna form, Venoms.

Venom har blivit en fansfavorit och varje film fram till nu har fått höga betyg! MCU-fanbasen är mycket lojal och vill inte missa ett enda ögonblick av action.

Det är här problemet kommer in.

Marvel Studios släpper alla sina filmer på OTT-streamingwebbplatsen Disney+ så att fans kan njuta av och se om sina favoritfilmer till fullo. Biograferna fylls nästan omedelbart när en ny Marvel-film ska släppas. Biljetterna blir slutsålda och många fans får inte ens biljetter ibland!

Men sedan covid-19-pandemin slog ner och biograferna stängdes, har filmer av uppenbara skäl inte släppts på bio. Så nu har regissörer tagit till OTT-plattformar för att lansera sina nya filmer.

Fastän Venom: Låt det bli blodbad släpptes på den stora skärmen eftersom pandemibegränsningarna är så olika i olika länder över hela världen, att inte alla fans fick se en av årets mest efterlängtade filmer! Dessutom är släppdatumen för filmen olika för olika länder. Fans över hela världen har tålmodigt väntat på att den ska släppas på OTT-streamingjätten Disney+ som är en del av Disney+Hotstar och har allt annat Marvel-innehåll.

Så frågan är nu, hur mycket längre kommer de att behöva vänta?

Läs också: Venom 3 Villian retad; Venom: Let There Be Carnage Ending Explained

VENOM 2 UTSLÄPPSDATUM

Venom: Låt det bli blodbad har redan släppts i USA den 1 oktober 2021. Det är dock inte fallet med många andra länder. Släppdatumet för Indien är 14 oktober 2021 medan det för Storbritannien är 15 oktober 2021. I Australien är släppet satt till 11 november. Gift 2 kommer att visas på bio den 20 oktober 2021 i Frankrike.

NÄR KOMMER GIFT: LÅT DET BLI EN SLÄPPNING PÅ DISNEY+?

Venom 2 eller Venom: Let There Be Carnage kommer att vara tillgänglig för alla Disney Plus-prenumeranter från och med den 12 november. Detta på grund av förseningar i produktion och release.

VILKA ÄR I VENOM 2?

Tom Hardy som Eddie Brock/Venom

Michelle Williams som Anne Weying

Naomie Harris som Frances Barrison/Shriek

Reid Scott som Dan Lewis

Stephen Graham som Patrick Mulligan

Woody Harrelson som Cletus Kasady/Carnage.