Utgivningsdatum för Akame Ga Kill säsong 2 bekräftat eller inställt?

INTRODUKTION

åh! Hallå där! du är här för några nyheter om Akame ga kill! säsong 2? ja... jag måste säga att du har kommit till rätt plats.

Så vad är denna Akame ga Kill? Skrivet av Takahiro och representerat i konstverk av Tetsuya Tashiro, Akame ga Kill! fick sin egen del av popularitet i både manga- och animeform. Efter att mangan släpptes tillbaka 2010 och fick enorm popularitet, följde animen samma väg 2014. För de som inte har sett detta legendariska stycke, Akame ga Kill! börjar med en vibe av en typisk haremsanime där huvudpersonen försöker besegra den onda varelsen med vänskapens kraft och etc. etc. men får snart en twist i handlingen som gör den till en av decenniets mest tragiska animer. om du känner till animen och mangan kan du inte få anledningen till att folk förväntar sig en till säsong medan mangan, såväl som animen, har tagit slut, det är också för 7 år sedan. Men vi hoppas när vi andas och vi lever som vi drömmer. Så vi kommer inte att säga att det kommer att vara som en universell sanning att det inte kommer att finnas en 'Akame ga Kill Season 2' baserad på en annan handling.AKAME GA DÖDA! SÄSONG 2 UTGIVNINGSDATUM

Även om Akame ga Kill hade en spin-off som heter 'Akame ga Kill!: Zero', är det svårt att säga säkert att det kommer att finnas en 'Akame ga Kill! säsong 2.' sannolikheterna är ganska mindre eftersom mangan slutade tillsammans med animen, så det finns inget material kvar. Men om skaparna vill ta fansens hype som denna anime gjorde för 7 år sedan, kan de uppenbarligen driva den till Akame ga Kill! säsong 2 framhäver karaktären akame men är baserad på en annan handling.

PLOT FÖR AKAME GA KILL! SÄSONG 2

Sättet som anime avslutade sin berättelse är kan sägas att det var en fullständig stängning, nu om någon producent eller artisten själv bestämmer sig för att fortsätta den med den överblivna mangan, skulle den behöva konfigurera om historien som den redan har berättat för att göra det. Således, den bästa chansen för en 'fortsättning' av anime för Akame ga Kill! skulle vara en anpassning av Akame ga Kill !: Noll , vilket är mycket mer troligt.