Tom Holland SPOTTED i Euphoria med Zendaya som bekräftar Ryktena om CAMEO i serien

Eufori Säsong 2 hade premiär den 9 januari 2022. De två första avsnitten av den nya säsongen släpptes och de fick riktigt bra respons från publiken.Nyligen släpptes några bilder bakom kulisserna på skådespelaren. Dessa bilder postades av Siyon Foster. Något ovanligt fångade fansens ögon. Ja, du har rätt. Tom Holland sågs på en av bilderna. Nu räknar fansen ut att det finns en möjlighet för Tom att spela en cameo under den nya säsongen. På en av bilderna sågs Tom posera bakom Zendaya med ett fredstecken.

I december 2021, Tom Holland delade i en intervju att han ville vara en del av den nya säsongen av Euphoria. Han berättade att han vill spela en roll i den andra säsongen. Fansen var glada efter den här nyheten och ville att Tom skulle vara en del av den nya säsongen och spela mot Zendaya.Zendaya och Tom Holland började dejta 2017. Paret blev tillsammans efter att ha delat skärmutrymme i filmen Spider-Man: Hemkomst . De två har ännu inte bekräftat sin relation. Men fansen kan förstå att de två har ett förhållande. Senare spelade duon också tillsammans i Spider-Man: Far from Home och Spider-Man: Ingen väg hem . De två ses också spendera kvalitetstid på spiderman-uppsättningar och de fortsätter ofta att berömma varandra i intervjuer och sociala medier. Fansen berömde också Holland för att vara en stödjande pojkvän och uppmuntra sin flickvän Zendaya på inspelningarna. Men vi vet verkligen inte om Holland är en del av den nya säsongen eller inte. Det är möjligt att han gick på uppsättningarna för att tillbringa lite tid med sin flickvän.

Euphoria 2 hade premiär den 9 januari. Det andra avsnittet har premiär den 16 januari. Det första avsnittet fick positiv respons från publiken. Berättelsen i serien kretsar kring en 17-årig flicka Rue Benett och hennes kamp med kärlek, livet och droger. Serien skildrar några intensiva scener och visar också det verkliga samhället. Den fokuserar främst på gymnasielivet och relaterade problem.

Huvudrollerna för den nya säsongen inkluderar Zendaya, Maude Apatow , Angus moln , Erik Dane , Alexa Half , Jacob Elordi , Barbie Ferreira , Nika kung , Stormen Reid , Jägare Schafer , Algee Smith , Sydney Sweeney , colman söndag , Javon Walton , Austin Abrams , och Dominic Fike . Serien är skriven av Sam Levinson . Euphoria är baserad på en israelisk tv-serie som skapades av Ron Leshem och Daphna Levin .

Fana kan se andra säsongen av Euphoria på HBO och HBO Max . Första säsongen fungerade strålande och fick bra recensioner från både publik och kritiker. Det förväntas att den andra säsongen kommer att prestera ännu bättre än den första. Det ser ut som att den andra säsongen definitivt kommer att matcha produktionens förväntningar eftersom responsen för det första avsnittet var fantastisk.

Fansen är mer exalterade inför de kommande avsnitten eftersom det finns en möjlighet för Hollands cameo. Låt oss hoppas att nyheterna visar sig vara sanna och att vi får en ny chans att se Zendaya och Tom Holland dela skärm tillsammans.

TaggarEufori Spider-Man: No Way Home Tom Holland Zendaya