To Your Eternity Säsong 2 kommer hösten 2022? Utgivningsdatum bekräftat?

' Till din evighet ’ är en extraordinär animeserie för fantasydrama. Berättelsen kretsar kring en namnlös varelse som skickas som en klot på jorden av sin Skapare. Den har vissa befogenheter att ändra sig till vad den vill. Med tiden förändras klotet till många icke-levande saker och djur. Men i slutändan förvandlar den sig själv som människa. Så börjar äventyrsberättelsen. Den första säsongen lanserades i år. Och nu ber fansen om mer innehåll. Håll ögonen öppna för att veta allt om To your Eternity säsong 2 här nere!

Till din evighet Säsong 2 Releasedatum

'To Your Eternity' säsong 1 sändes i år, den 12 april 2021, på NHK Educational TV-nätverk i Japan. Avsnitten av programmet kommer ut varje vecka. Anime släppte sitt sista avsnitt för några månader sedan och markerade sitt slut den 30 augusti 2021. Säsong 1 bestod av totalt 20 avsnitt.Enligt den samlade informationssäsongen förnyades 2 av programmet innan säsong 1 avslutades. Den första säsongen fick mycket positiva recensioner från tittarna. Den har lyckats få höga betyg och har utvecklat en enorm fanbas från hela världen. To Your Eternity Säsong 2 har bekräftats komma tillbaka under hösten 2022. De exakta släppdatumen är ännu okända men de kommer att tillkännages snart.

Till Your Eternity Säsong 2 förväntad handling

I sista avsnittet av säsong 1 såg vi slutet på våra favoritkaraktärer. Vi såg Fushi skylla sig själv för döden av alla människor som stod honom nära. Men till slut misslyckas han med att lämna Pioran, hans enda nära vän kvar. De följande månaderna som han tillbringar med henne visar sig dock vara riktigt känslomässigt svåra för honom. Han ser att Pioran långsamt försämras på grund av långsamt och stadigt åldrande och demens.

Därför måste han göra något för att rädda henne. Han bestämmer sig för att slåss med Nokkers. Han ser också till att hon sover mindre, så ingen kommer att kunna lägga ett bakhåll för dem. Men allt eftersom tiden går blir Piorans död definitiv. Slutligen ber Fushi att Skaparen ska reinkarneras till något hjälpsamt, som hjälper till att bota hennes vän. Betraktaren ger detta som den sista önskan och rör vid Pioran med den vita sfären och försvinner därmed. Klimaxen av finalavsnittet såg Fushi förkrossad.

In To Your Eternity säsong 2, kommer definitivt att ta över från slutet av föregående säsong. Fushi måste nu säkert kämpa mycket hårdare för att övervinna döden av sin sista nära vän. Vi förväntar oss att han ska ses isolerad och ensam i dagar på en enda ö. Chockerande nog kommer han återigen att få se Hayases barnbarn, som heter Hisame. Hon kommer nu att bli hans följeslagare under den kommande säsongen. De båda kommer att ses slåss tillsammans mot Nokkers. Även om hon kan verka bra men ser ondska också. Nokkers kommer att attackera och döda många oskyldiga människor, så Fushi kommer äntligen att återvända tillbaka till världen igen för att rädda alla människor.