The Walking Dead Säsong 11 Avsnitt 5; Vad finns i butik? Läs för att veta

Baserad på den mycket berömda serietidningsserien skriven av Robert Kirkman, Tony Moore och Charlie Adlard är det klart för en ny säsong. The Walking Dead är en amerikansk skräck-tv-serie som visar glimtar av postapokalypsen. Den kretsar kring äventyren från offer som gick igenom ett upprörande zombieutbrott. Dessa människor är fortfarande regelbundna hot från de odöda varelserna, som är mer kända som 'vandrare'. Håll ögonen öppna för att veta allt om säsong 11 av The Walking Dead, precis här.

Lär dig om säsong 11 av The Walking Dead här nere!

Enligt källorna kommer det att finnas totalt 24 avsnitt för premiär för den elfte säsongen av The Walking Dead. Enligt rapporter kommer säsong 11 att vara den sista säsongen av The Walking Dead. Därför ser fansen verkligen efter att showen ska sluta. Alla är mycket exalterade över att se alla avsnitt av den sista säsongen. Finalsäsongen sändes första gången den 22 augusti i år, 2021.När släpps The Walking Dead säsong 11 avsnitt 5?

The Walking Dead säsong 11, avsnitt 5 är planerad att sändas nästa söndag, den 19 september 2021, skarpt klockan 21:00. ET. Om du fortfarande inte har sett The Walking Dead så går du definitivt miste om en fantastisk serie. Man kan se The Walking Dead säsong 11 och alla tidigare säsonger av programmet, exklusivt på Netflix, AMC och Pluto TV. Fansen är verkligen exalterade och pumpade över att se alla avsnitt av den sista säsongen av programmet.

The Walking Dead Säsong 11 Avsnitt 5 Förväntad handling

The Walking Dead säsong 11, avsnitt 5 har fått titeln 'Out of the Ashes'. Om du räknar, så har det hittills kommit 158 ​​avsnitt ur programmet. Avsnitt 5 av programmet har skrivits ner av LaToya Morgan. I det fjärde avsnittet av finalsäsongen var handlingen mer fokuserad på karaktärerna i programmet snarare än skräcktemat.

Läs också: Lost In Space Säsong 4: Vad är framtiden för serien efter säsong 3?

I föregående avsnitt, det vill säga avsnitt 4 av The Walking Dead säsong 11, fick vi veta om Reapers värld. Daryl Dixon visade oss allt om dem. De visas som erfarna lönnmördare. The Reapers verkar vara mer kraftfulla och potenta än Daryl Dixon. Vi kommer definitivt att få några stora skillnader i det kommande avsnittet av showen. Vi såg att 'The Reapers' kunde få tag på Daryl och Dog. De blir alla återanslutna vid Meridianen. Daryl och Carol i slutet av det fjärde avsnittet har sitt eget ögonblick, vilket markerar ett lyckligt slut för det fjärde avsnittet av programmet.

I The Walking Dead säsong 11 avsnitt 5 kommer vi definitivt att se några stora förändringar. Vi kommer att se hur utredningen och sökningen på Reapers nu kommer att påverka Daryl. Han kommer säkert att få några starka psykologiska förändringar i sitt kroppsspråk. Vi kommer definitivt att få en massa nya vändningar på det kommande avsnittet av programmet. Finalsäsongen rymmer definitivt stora överraskningar för publiken. Håll kontakten med oss ​​för att veta mer om finalsäsongen av The Walking Dead, exklusivt här.