The Rookie Säsong 4 Avsnitt 5 Releasedatum; Ett perfekt Halloween-avsnitt?

Rookien är en amerikansk kriminaldrama, actionspäckad thriller som följer John Nolan, en 40-årig man från LAPD som förföljer en långvarig dröm om att bli polis efter att ha gått igenom en livsförändrande incident. Han måste möta skepsis, både från sina seniorer och juniorer, eftersom han är den äldsta 'rookien' i polisstyrkan. När kommer The Rookie säsong 4 avsnitt 5 ut?

Regisserad av John Lee Hancock och producerad av Michele Greco, har showen fått massor av tittare och framgångar. Den har ett betyg på 8/10 på IMDb och fansrecensioner öser in massor av beröm efter varje avsnitt.

Den första säsongen kom ut 2018, och det har blivit två till sedan dess. Säsong 4 pågår och 4 avsnitt är redan ute.THE ROOKIE SÄSONG 4 AVSNITT 5 UTGIVNINGSDATUM

Det femte avsnittet sänds den 31 oktober 2021, på Halloween söndag! Även om de vanligtvis släpper nya avsnitt varje söndag, kommer säsong 4 avsnitt 5 att släppas efter ett två veckor långt uppehåll.

Den kommer att ha premiär på ABC-nätverket.

HUR MÅNGA EPISODER FINNS DET ALLA I ROOKIE SÄSONG 4?

Det totala antalet avsnitt är okänt just nu men säsong 3 hade 14 avsnitt så vi förväntar oss att säsong 4 kommer att ha någonstans mellan 10-15 avsnitt. Varje avsnitt är 40-45 minuter långt.

THE ROOKIE SEASON 4 EPISOD 4 REcap

The Rookie säsong 4 avsnitt 4 sändes den 17 oktober 2021. Det fick titeln 'Red Hot', och oj, det var det definitivt!

Lopez, som var lång mammaledighet, har kommit tillbaka. Harper är fortfarande på jakt efter seriemördaren, vilket gav resultat. Hon fick reda på var gisslan är gömda och letar efter övergivna byggnader. När hon äntligen upptäcker den potentiella misstänkte jagar Harper efter honom och räddar hans senaste offer. Nolan, som tidigare uppmuntrades att välja facklig representant, gjorde inte det. Smitty blev dock nominerad för det istället!

Samtidigt tvingar Elijah Wesley att göra saker han egentligen inte vill göra. En viss klient var tydligen påverkad av Wesley och detta rykte ledde till hans död. Elia dödade honom för att han trodde att han skulle vittna mot honom i rätten.

Bailey kidnappas av den ryska kriminella hjärnan Katerina Antonov. Nolan lyckas arrestera henne. Men bestämmer sig sedan för att gå på en dejt med henne.

Vi undrar vad som är Nolans baktanke! Finns det en? Är det en strategi? Eller har han bara utvecklat en svag punkt för fienden?

Läs också: Euphoria Säsong 2 med Zendaya släpps 2021?

THE ROOKIE SEASON 4 EPISOD 5 SPOILERS

Säsong 4 Avsnitt 5 som sänds den 31 oktober 2021 har titeln 'A.C.H'.

Eftersom den sänds på Halloween kan vi förvänta oss en festlig men kuslig stämning i polisavdelningen och avsnittet.

The Rookie Season 4 Episod 5 kommer att kretsa kring en ny designerdrog som har blivit farligt vanlig på gatorna i LA. I enlighet med atmosfären perfekt förvandlas konsumenter av denna drog till zombies.

Dessutom tänker Lucy som om hennes hyreshus är besatt av en paranormal varelse.

Allt detta och mer i avsnitt 5 säsong 5 av The Rookie! Glöm inte att lyssna på denna Halloween kl. 22.00 EST på ABC.

Säsong 4, avsnitt 5  Kampanj