The Orville Säsong 3: Releasedatum och tid på FOX

' The Orville ,’ en komedi-dramaserie skapad av Seth MacFarlane, kretsar kring USS Orville, en undersökande rymdfarkost som fått i uppdrag att flyga över galaxen för planetutforskningar och civilisationsforskning. Showen berättar om medlemmarna i Orville-expeditionen på 2400-talet, särskilt kapten Ed Mercer och befälhavaren Kelly Grayson, ett separerat par som leder fordonets besättning. Showens innehåll består av de erfarenheter som besättningsmedlemmarna har med främmande civilisationer.

Orville är en ovanlig blandning av avancerad science fiction och en häftig satir över dess ursprung, baserad på 'Star Trek'-serien. Den 10 september 2017 hade föreställningen premiär för första gången. Den fick ett blandat mottagande av kritiker under sin första säsong men hyllades av publiken för sitt unika tillvägagångssätt, som framgångsrikt kombinerade tragiska och komiska komponenter. Den andra säsongen prisades för sin ursprungliga story. Säsong 2 avslutas med en spektakulär uppgörelse som ger fansen en fascinerande upplevelse.

Utgivningsdatum för säsong 3 av The Orville

Den 11 maj 2019 meddelade Fox att 'The Orville' har förnyats för en tredje säsong, och den 20 juli 2019 bekräftade skaparen Seth MacFarlane att programmet skulle flytta till Hulu för nästa säsong på San Diego Comic-Con . Säsong 3 av Orville kommer att ha premiär på Hulu den 10 mars 2022, klockan 12:00 ET, till stor glädje för fansen.Inspelningen av den tredje säsongen var full av hinder och hinder på grund av en förändring i nätverk, massiv produktionsdesign och en global epidemi. Den långsamma produktionstakten gjorde både personalen och tittarna upprörda, vilket förlängde den oändliga väntan på nästa kapitel. Inspelningen av den tredje säsongen slutfördes till slut den 11 augusti 2021, efter olika motgångar. Orvilles tredje säsong kommer att heta 'The Orville: New Horizons' och kommer att bestå av elva avsnitt.

Läs också: Ozark säsong 4 lanseringsdatum meddelat; Kommer till Netflix i januari 2022

Vad är handlingen i säsong 3 av The Orville?

I säsong 2-finalen av 'The Orville' försöker besättningen återställa den ursprungliga historien genom att torka av Kellys minnen, vilket resulterar i en otrolig konfrontation. Besättningen på Orville försöker återupprätta ordningen när Kaylon ockuperar hälften av den kända galaxen, inklusive den utplånade jorden.

När de inser att det enda sättet att komma tillbaka till den tidigare tidslinjen är att ångra Kellys minnesradering, samlar besättningen ett nödvändigt protein för att avsluta jobbet. Orville räddas från Marianergraven och Claire skickas tillbaka i tiden för att radera Kellys minnen. Claire lyckas äntligen återställa tidslinjen till dess ursprungliga tillstånd.

Orville säsong 3 kan fokusera på följderna av Kaylons attack och hur Ed och hans besättning kommer att återställa normaliteten i besättningens liv. Det kan potentiellt se in i Isaacs framtid när han kämpar mot sin egen stam samtidigt som han ställer sig på unionens sida. Den tredje säsongen kan gräva djupare in i förhållandet mellan Orvilles medlemmar och Krill-arterna.

Orville Teaser-kampanj