Temptation Island säsong 4 släppdatum försenat? Det faktiska sändningsdatumet är här

Introduktion

Det uppenbara slutet för tredje säsongen av Temptation Island närmar sig allt eftersom dagarna går, men USA har hittills inte gjort någon tydlig deklaration om Temptation Island säsong 4. Den verkliga dejtingshowen är för närvarande inne i en osäker zon. Den faktiska saken avbröts i början av 2000-talet, vilket brukade hålla våra sinnen engagerade efter 3 säsonger. Nu av en slump, om showen återupplivas den här gången, kommer historien inte att upprepa sig.

Showrunner Mark L. Walberg har själv ett visst förtroende för denna show. Han sa i en intervju med TV Guide att om vi tittar nonchalant på Temptation Island så ser det ut som en fruktansvärd och absurd teori. Men om vi börjar titta noga, kommer vi att se verkligheten gömd i den. Han tillade också att han alltid påminner andra om att de inte står emot enorma prispengar eller en idealisk fritid. Resultatet är att de kommer att hålla ihop det eller inte. Det finns ingen större belöning än så. Det är det som markerar denna show diskret från andra. Upplevelsen är lika överdriven som den är begreppsmässigt, men den beror på de återkommande frågorna som ställs av alla [i deras relationer].' Han avslutade.

Ofta ger dessa frågor svar på att karaktärerna kanske inte var beredda att ta itu med detta. Under hela showen var det bara ett par par som höll det till slutet, men de flesta splittrades under eller strax efter inspelningen. Bra sida? Det var förberett för många kryddiga dramer, med tanke på några trekanter.Eftersom vi inte har någon aning om om dessa triggers kommer att räcka för att få tillbaka Temptation Island säsong 4, är det enda vi kan göra att bita på naglarna och höra klockan ticka.

Releasedatum för Temptation Island säsong 4

Det är lite svårt att säga exakt när du kan se fram emot Temptation Island säsong 4. Även om säsong 2 började sändas 2019, strax efter ett avbrott på sex månader från slutet av säsong 1, sändes inte föregående säsong (tredje säsongen) tills över ett år efter säsong 2-finalen. Men för att vara ärlig berodde den försenade frigivningen på det epidemiska tillståndet på grund av COVID-19. Så det finns fortfarande en god chans att Temptation Island säsong 4 kan starta i början av oktober om USA kan ge en grön signal till serien för ytterligare avsnitt.

Läs också: Sex Love And Goop släpps på Netflix i oktober 2021

Cast For Temptation Island säsong 4

Mark L. Walberg är i grunden Chris Harrison för programmet: han är obligatoriskt arrangör av alla säsonger av serien, inklusive dess debuterade version, så det är ganska uppenbart att han kommer att vara tillbaka i Temptation Island säsong 4 om serien återupplivas för en annan säsong. Men vi kanske inte vet något om några par eller singlar förrän den första dejten är nära. USA förklarade inte Couples of seasons 3 bara en månad före premiärdatumet den 16thfebruari, och kanalen höll i hästarna till några veckor innan för att släppa information om 23 singlar. En sak kan vi prata om? Alla tidigare säsonger har presenterat fyra par, så det formatet kommer sannolikt att förbli detsamma.