Samsung Galaxy S21 Fes framtid i fråga efter produktionsstopp

Enligt insiders har Samsung Galaxy S21 FE stoppats, även om Samsung hävdar att inget beslut har tagits.

Sydkoreas Electronic Times hävdade i söndags att företaget hade försenat produktionen av den billigare versionen av Galaxy S21 på grund av en brist på Qualcomms applikationsprocessorer.

Samsung Galaxy S21 FE var en av de mest efterlängtade Android-telefonerna, men enligt en ny källa från Korea kan produktionen stoppas.I en uppföljande tweet klargjorde läckaren att problemet inte är ett utbud. 'Det beror på att delarna som krävs av FE:s nya teknik inte är helt okej, och den här delen kan ha något att göra med batteriet. Detta har ingen betydelse för andra modeller.'

Om Galaxy S21 FE blir försenad eller inställd kommer det att vara synd. Enligt påstådda Geekbench-riktmärken kommer telefonen att inkludera en Qualcomm Snapdragon 888-processor med 6 GB RAM, medan renderingar av Evan Blass avslöjade en trendig telefon i en mängd olika färger. Vad är det bästa? Galaxy S21 FE förväntas också vara billigare än förra årets modell.

Men enligt källan skulle Galaxy S21 FE inte släppas förrän Q3 2021, om alls. Vi har kontaktat Samsung för kommentarer om Galaxy S21 FEs påstådda tillverkningsstopp, och vi kommer att uppdatera artikeln om vi hör tillbaka.

Taggarprylar halade Mobil Samsung