Nightbooks 2 släpps nästa år? Kommer berättelsen att fortsätta?

Nattböcker , en skrämmande fantasyfilm för barn som hade premiär på Netflix den 15 september, var en fantastisk start på Halloween-säsongen för streamingtjänsten. Och nu vill vi veta om det skulle finnas en Nightbooks 2.

Introduktion

Netflix-originalfilmen, som just nu finns bland de 10 mest sedda filmerna på streamingjätten, är baserad på boken med liknande namn av J.A. Vit. Filmen tar med tittare in i Natashas bostad, häxan som förför barn till sitt hem så att de kommer att göra hennes offer.

En sådan ung är ett barn som heter Alex. Han är en ungdomlig essäist som representerar stor auktoritet i nervösa berättelser, vilket i stort sett är vad häxan behöver. Hon har läst varje skräckroman i sitt sortiment och kommer att kompromissa barnet med döden eller mer hemskt om chansen att han inte förser henne med skräckhistorier varje dag.En av figurerna rör sig något, och vi ser Natachas hand och en sekvenserad hand hamra ner på bordet och hör ett kyligt ondskefullt skratt som betyder att häxan inte är färdig med att plåga barnen

Hennes hand skjuter från ruinerna och visar att hon kanske lever och mår, och att hon kan planera något olycksbådande i en efterföljande film. Men ingenting har ännu bekräftats av Netflix. J.A. Whites bok antydde dessutom att mer skulle komma i Nightbooks universum, men en efterföljande bok kan fortfarande inte tyckas distribueras.

Som sådan finns det väldigt lite som säger att det kommer att finnas en Nightbooks 2 hur skaparen David Yarovesky litar på att det kommer att finnas och att han kommer tillbaka för att regissera den.