Nicki Minaj möter BACKLASH för nakenfotografering på sin 39:e födelsedag

Vad Nicki Minaj gjorde på sin 39-årsdag!

Nicki Minaj firade sin 39-årsdag i onsdags (8 december) genom att ta av sig hennes födelsedagskostym. Hon släppte tre kvava fotografier från fotograferingen, inklusive ett där hon poserar naken bredvid en gigantisk nallebjörn. På andra bilder gömmer den rosahåriga Barbie sina bröst bakom en födelsedagstårta och håller i en födelsedagstårta med levande ljus. Efter ett omtvistat år har Nicki Minaj firat sin 39-årsdag med en serie nakenbilder. 'Säg Grattis på födelsedagen till da Bad Guy', skrev den amerikanska rapparen bilderna på Instagram. Hon poserar naken med en tårta och en stor nallebjörn på bilderna. Hon väckte uppståndelse i september när hon twittrade om en reaktion som påstås ha orsakats av Covid-19-immuniseringen. Hon twittrade det falska påståendet att hennes kusin i Trinidad vägrade att bli vaccinerad eftersom hans vän som hade fått vaccinet hade blivit impotent till följd av det. Under en Covid-19 presskonferens den 14 september, Chris Whitty och Boris Johnson kritiserade Minajs påstående och Whitty sa att Minaj borde skämmas för att sprida falsk information till sin stora fanbas.

Trollare på Nicki

I kommentarerna, 'Real Housewives' Lisa Rinna (Beverly Hills), Porsha Williams (Atlanta), och Candiace Dillard alla önskade divaen lycka till (Potomac). Till rollbesättningarnas förvåning Dillard, Gizelle Bryant , Karen Huger , Ashley Darby , Robyn Dixon , Dr Wendy Osefo , och Mia Thornton , Minaj tog nyligen över värduppdrag för Andy Cohen på del tre av säsong 6 'Real Housewives of Potomac'-återföreningen.'Nu, innan vi börjar, vill jag bara låta dig veta att jag inte skulle vara här om jag inte älskade och respekterade dig, okej?' Hon informerade damerna, 'Jag tycker om showen', innan hon tog dem till uppgiften. 'Så även om jag har ett jobb att göra, det vill säga att ställa frågor till dig, borde du helt enkelt njuta av det.' För det här är frågor som jag och Barbz har kommit på.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Barbie (@nickiminaj)

'Säg Grattis på födelsedagen till da Bad Guy', skrev drottningen av Barbz tre bilder på sin sida. Hon kan ses posera med en tårta i en, gränsöverskridande en gigantisk nallebjörn i en annan och lutar sig framåt med en tårta i ena handen medan hon täcker sin barm med den andra i den tredje. Nicki verkade helt naken på björnfotot och bar ingenting annat än kroppssmycken och en stringtrosa till de andra två. Medan några av hennes följare ser dessa bilder som en gåva från sin idol, fördömer andra på Internet henne för dem.

'Och detta är vad unga människor idoliserar, utan hänsyn till klass. Det ironiska är att majoriteten av människorna här troligtvis är samma människor som slog Melanie för att ha poserat naken under sin modelltid. Hon var åtminstone elegant och attraktiv. 'Nu när du är mamma, lämna nakenbilderna till de små flickorna...' läser en annan tweet. 'Så Nicki vill göra en pornografisk era nu? Du kan inte vara Willie och skicka in ett nakenfoto! Det är som en knubbig knucklehead som tror att han kan vara Biggie! NICKIMINAJ @NICKIMINAJ 'en tredje person twittrade En annan person skrev: 'Mindre nakenbilder, mer musik.'