Narcos Mexico säsong 3 avsnitt 1 har fansen upphetsade, släppdatum och andra detaljer

De mest ökända knarkbaronerna är tillbaka med en smäll! Narcos: Mexiko återkommer denna månad med säsong 3 och fansen kan inte vänta med att se vad de har i beredskap för oss!

Narcos: Mexico, som är en följeslagare till originalserien med titeln 'Narcos', fokuserar på den illegala droghandeln i Mexiko. Föräldraserien fokuserar på den illegala droghandeln i Columbia ledd av kungen Pablo Emilio Escobar Gaviria. Han var ledare för Medellíns drogkartell.

Ursprungligen var Narcos: Mexico tänkt att vara den fjärde delen av Narcos men tillverkarna bestämde sig för att göra det till en följeslagare istället.Både Narcos och Narcos: Mexico kan streamas på Netflix.

Narcos: Mexico Handling

Showen tar oss tillbaka till början av det mexikanska drogkriget. Droghandlare fanns överallt och narkotikahandeln blomstrade verkligen på värsta tänkbara sätt. Det var också väldigt oorganiserat. Den visar oss hur Guadalajara-kartellen skapades och växte upp på 1980-talet. Det började med en kartell och blev sakta ett enormt imperium. Den följer Miguel Ángel Félix Gallardo, ledare för imperiet i hans krig mot den nyutnämnda Drug Enforcement Agency (DEA).

Om den kommande säsongen av Narcos: Mexiko

Säsong 2 av programmet hade premiär den 13 februari 2020. Säsong 3 är redo att släppas denna månad! Den kommer att ha 10 avsnitt som alla släpps tillsammans. Den stora nyheten är att säsong 3 av Narcos: Mexico kommer att bli den sista och sista säsongen.

Släppdatum för Narcos: Mexico säsong 3

Narcos Mexico säsong 3 släpps den 5 november 2020, fredag.

OfficiellTrailer förSäsong 3 avNarcos: Mexiko

Trailern ser väldigt lovande ut och säsong 3 kommer förhoppningsvis inte att göra dig besviken och kommer att bli lika bra som säsong 1 och 2!

Narcos: Mexico plot för säsong 3

Narcos Mexico säsong 3 tar vid där säsong 2 slutade. Felix Gallardo sitter i fängelse för mordet på DEA-agenten Enrique 'Kiki' Camarena.

Detta kommer att komplicera saker och ting för resten av dem något. Med sin ledare i fängelset och polisen bakom sig måste de hitta ett sätt att få honom ur fängelset innan de kan planera något vidare.

Vart ska de ta vägen härifrån?

Det ska bli intressant att se hur deras kraft kommer till användning.

Vi hejar definitivt på dem!

Läs också: Dexter: New Blood Releasedatum; Hur skiljer den sig från den ursprungliga showen?

Medverkande i Narcos: Mexico säsong 3

Skådespelarna för den här säsongen kommer säkerligen att överraska fansen eftersom en av huvudkaraktärerna INTE kommer att återvända.

  • Scoot McNairy (Walt Breslin)
  • Jose Maria Yazpik (Amado Carrillo Fuentes)
  • Alberto Ammann (Helmer Herrera, aka Pacho)
  • Alfonso Dosal som Benjamin Arellano Felix
  • Mayra Hermosillo (Enedina Arellano Felix)
  • Matt Letscher (Jaime Kuykendall)
  • Manuel Masalva (Ramon Arellano Felix)
  • Alejandro Edda (Joaquin Guzman, aka El Chapo)
  • Gorka Lasaosa (Hector Luis Palma Salazar)

Här är den stora frågan - VAD ÄR MED DIEGO LUNA?

Diego Luna kommer inte tillbaka för säsong 3

Diego Luna kommer inte att göra om sin roll som Felix Gallardo den här säsongen. Detta på grund av den enorma arbetsbelastning han hade på sina axlar vid tidpunkten för skottlossningen.

Kan detta betyda att karaktären Felix kommer att dödas i fängelse?

Titta in den 5 november för att ta reda på det!