Microsoft har lanserat de nya Forza Horizon 4-uppdateringarna, men det har en bugg

Medan alla väntar på att Microsoft ska släppa bönorna på den senaste Forza Horizon, uppgraderar företaget den senaste versionen med nya förbättringar och typiska säsongsuppdateringar.

Det senaste komplementet till Forza-serien är Forza Horizon 4. Spelet är baserat på en dynamisk motor som tillåter alla former av fordonsanpassning och är orienterad mot en öppen värld. Spelet lanserades dock 2018 och har uppdaterats och racing har blivit mer spännande. Detta gäller i alla fall utom för närvarande när folk inte kan starta spelet och när det gör det kraschar spelet.

Men som vi lärde oss den tuffa vägen är inte alla speluppdateringar på Forza Horizon 4 goda nyheter, eftersom några av dessa utgåvor har orsakat mer skada än nytta och så småningom en krasch vid debuten.Detta händer även med Forza Horizon 4-uppdateringen den 2 juni, även om de användarrapporterade spelkrascherna i detta fall inte verkar ha varit lika utbredda som tidigare.

Uppdateringen den 2 juni innehåller festivalspellistan för 36-serien och en rad ytterligare stabilitetsförbättringar, enligt den officiella ändringsloggen, som Microsoft faktiskt inte innehåller detaljer om.

Andra Steam-användare hävdar dock att spelet bara kraschar vid start efter att ha laddat den nya uppdateringen för Forza Horizon 4 på sina datorer, men att det ännu inte är känt hur man gör tricket.

Ögat svullnar och till och med irriterar spelet att se en svart skärm tillsammans med Forza Horizon 4-förstarterna. Du är inte ensam om du kan relatera till det och har 4 kraschproblem med Forza Horizon. Flera personer rapporterade nyligen samma problem.

Lyckligtvis är det inte svårt att fixa Forza Horizon 4 på skrivbordet. De 10 bästa korrigeringarna kommer att inkluderas här för att lösa problemet.

Så låt oss lära oss om effektiva sätt som hjälper till att lösa Forza Horizon 4-kraschproblemet på PC utan mer information. Forza Horizon 4 kan inte spelas av användare. Fans har stora ambitioner som den elfte delen av serien. Även om dessa förhoppningar är uppfyllda, rasade allt med en nyligen genomförd uppgradering. Spelarna kan inte spela spelet hela tiden. Forza Horizon 4 kraschar igen efter 'Fortsätt' eller 'ladda spel'-klicket och om det inte kraschar.

Problemet kan uppstå på grund av DirectX eller kanske Visual C++. Det är osäkert, så låt oss ta en titt och börja springa som mästare. Det är onödigt att förklara att majoriteten av PC-spel leder till omlokalisering, stamning och startproblem.

Uppdateringen av Forza är inte första gången, även om krascharna är något oregelbundna, som jag sa, och de påverkar inte någon som installerar uppdateringen. Men uppenbarligen måste misstaget fortfarande åtgärdas så snart som möjligt, särskilt om spelet för vissa Steam-användare därmed har blivit ospelbart.

Microsoft kan också vara beredd att dela den första offentliga hypen om Forza Horizon 5 under tiden.

En ny Forza-förhandstitt kan komma att hållas under E3-konferensen som kommer att inledas senare denna månad, medan Microsoft har varit helt sammansvetsad. Spelet tros utspelas i Mexiko och inte i Japan, som man tidigare trott, enligt kända källor.

Taggarbilspel kraschuppdatering spelande ny version