Kommer Equalizer 3 att ta tillbaka Denzel Washington en sista gång?

Equalizern: Introduktion

Med en berättelse som liknar 1980-talets kriminaldrama med liknande titel som innehöll Edward Woodward, Equalizern filmer följer före detta brottsling Robert McCall (Washington) när han skyddar ofarliga civila från brottslingar som skulle skada dem. Men även om Robert inte är övermänsklig, har serien fortfarande en hämndlysten aspekt som hjälper showen att passa bekvämt in i 2000-talet bland The Punisher och John Wick.

På frågan om möjligheten till en Equalizer 3, i en intervju med The Hollywood Reporter, var Fuqua jakande i sitt svar.

Som Denzel Washington och regissören Antoine Fuquas magnumverk har The Equalizer varit en berg-och-dalbana av episka proportioner. Handlingen är uppbyggd på ett sätt som inte blir tråkigt och håller publiken nyfiken på vad som händer härnäst. Många Antoine Fuqua-fans har aldrig missat en enda film, och den här är inget undantag. Eftersom Denzel är en så mångsidig artist, är hans skildring av en före detta stödkrigare som lever med någon annan karaktär i den här filmen ganska anmärkningsvärd. Under hela filmen strävar han efter att uppfylla sitt mål att hjälpa olyckliga människor som lider av svårigheter.Att de två senaste filmerna tävlade hårt är det första tecknet på att Equalizer 3 kommer att göras. När man tittar på de två senaste filmerna, som tjänade in nästan 190 miljoner dollar separat på cirka 33 procent av sin budget, kan man se att en tredje Equalizer-bild sannolikt kommer att förverkligas. Även om Denzel Washington spelar en viktig roll i framgången för den här serien, finns det också andra element som spelar in.

The Equalizer 3: Releasedatum

Tidigare var det fyra års gap bland båda equalizer-filmerna. Detta tyder på att Equalizer 3 kommer att följa en liknande trend med releasescheman. Släppningen av equalizer 3 är okänd, men vi uppskattar att den kommer att ske under andra halvan av 2023. Det finns ett stort fan som ivrigt väntar på dess ankomst, men vi har inget att göra nu än att vänta.

The Equalizer 3: Expected Plot

Robert McCall, som förlorade sin sista följeslagare, blir det nya fokus för handlingen. Tiden har nu kommit för honom att utkräva sitt sista vedergällning mot dem som konspirerade mot honom och önskade hans bortgång. Även om vi hoppas att Equalizer 3 inte kräver mycket 'pitching', eftersom Washington har talat om hur roligt han hade att arbeta med dem tidigare, låt oss hoppas att det inte behövs en.