Kommer den förlorade sonen säsong 3 att förnyas av Fox? Senaste uppdateringarna

Fox avbröt den procedurmässiga dramaserien Förlorade son Säsong för tre månader sedan, men programmets fans ger inte upp hoppet om en tredje säsong. Nästan 55 000 personer har skrivit på #SaveProdigalSon-petitionen, och programmakarna Chris Fedak och Sam Sklaver står helt bakom den.

Så, efter allt vårt stora arbete, kommer den tredje säsongen tillbaka?

Introduktion

Tvåsäsongsuppspelningen av Foxs kriminalthriller Prodigal Son är inte tillgänglig på Hulu. Istället kommer HBO Max att vara det enda stället där fans av serien kan se alla 33 avsnitt som skapades under loppet av två år. Men trots positiva recensioner och ett stort antal anhängare avvecklades serien abrupt i maj.Även om det avbröts har mönstret som började som en vurm bestått. Trots att handlingen ser krånglig och olycklig ut på pappret, kommer den till liv på skärmen tack vare några utmärkta prestationer. Säsong 2 släpptes så småningom den 12 januari 2021, efter att inspelningen och efterproduktionen skjutits upp på grund av den pågående epidemin.

Fox ställde in Prodigal Son säsong 3 i maj på grund av lågt betyg, även om flytten fördömdes allmänt av tittarna. Eftersom säsong 2-finalen inte hade sänts när valet togs, såg flera personer den som en förhastad sådan.

Förlorade son: Medverkande

Som Malcolm Bright porträtterade Tom Payne en FBI-veteran som nu tjänstgör för New York Police Department och kämpar mot samma psykopatiska böjelser som sin pappa, seriemördaren Martin Whitly. Lou Diamond Phillips porträtterade NYPD Lt. Gil Arroyo, och Halston Sage porträtterade Malcolms syster Ainsley. Aurora Perrineau, Frank Harts, Keiko Agena och Bellamy Young fullbordade ensemblen som bikaraktärer.

Den förlorade sonen Säsong 3: Förväntad handling

Innan programmet avslutades hade Sklaver och Fedak erbjudit sina 'stora' Prodigal Son säsong 3-koncept till Fox, enligt Sklaver. Med hans ord fungerade 'Bright becoming his own man' som säsongens huvudtema. 'Dani-Bright-kemin var avgörande, liksom att hitta Martin en ny 'lokal' att uppträda på.

Ljusa slående Martin gjorde inte saken bättre till slut. Även om Bright och Dani delade en passionerad kyss, men de kommer sannolikt inte att vara kvalificerade att gå vidare från det. Gil och Jessica verkar må bra. Det finns så många alternativ när den här säsongen är över, och det är det som gör det så spännande för oss.