Kakegurui Säsong 3 Releasedatum på Netflix – Senaste nyheterna och uppdateringarna

' Kakegurui ” är en berömd anime-serie som kretsar kring förmögenheterna för studenter vid Hyakkou Private Academy, en institution som rangordnar sina elever baserat på deras spelkunskaper. De värsta spelarna inom spel går igenom riktigt dåliga förnedringar på institutionen. Men allt förändras snart när Yumeko Jabami ansluter till institutionen som överföringsstudent. Den sista säsongen av den här serien släpptes redan 2019, men hur är det med Kakegurui säsong 3? Tja, håll utkik för att veta allt, bara här!

När släpps Kakegurui säsong 3?

Den första säsongen av Kakegurui sändes tillbaka år 2017. Medan programmet dök upp på Netflix året därpå, 2018. Den andra säsongen i följd släpptes också år 2019. Det kommer totalt att finnas tolv säsonger för programmet, av vilka två redan har sänts. Nu kommer snacket om den tredje säsongen. Ändå finns det inget officiellt tillkännagivande om den tredje säsongen. Varken den huvudsakliga animestudion Mappa eller onlineplattformen Netflix har nämnt något om förnyelsen av nästa säsong. Det finns ännu ingen väg runt som säger oss något om 'Kakeguri' säsong 3.

Förnyelser är beroende av showens popularitet bland publiken. Nåväl, en sak är säker att det fortfarande finns massor av innehåll kvar att täcka från mangaboken 'Kakegurui'. Boken är nedskriven av Homura Kawamoto, medan Tooru Naomura har förklarat det. Totalt finns det 14 volymer, bestående av 82 kapitel. Tar vi en räkning då ska du se, det är totalt 56 avsnitt. Tja, för närvarande har den tredje säsongen fortfarande några chanser kvar och har därför en plats att släppas nästa år, 2022.Vad kan vara handlingen i Kakegurui säsong 3?

Första säsongens slut var ganska tydligt för publiken. Även om slutet av den andra säsongen inte var så tydligt för tittarna. Folk kunde inte riktigt gissa vad som faktiskt hände i det sista avsnittet av säsong två. Så för att reda ut förvirringen måste det vara en tredje säsong på gång.

Om det blir en tredje säsong kommer alla obesvarade frågor från säsong två definitivt att få svar. Fansen gillade den första säsongen av programmet mycket. Medan den andra säsongen var uppenbart förvirrande för många. Säsong två av serien hade många kryphål kvar. En viktig sak som kommer i beräkningen är att den föregående säsongen inte riktigt var en anpassning av historien från mangan. Därför ger det helt klart så många fler frågor till publiken.

Säsong två av 'Kakegurui' visade oss definitivt ett grönt ljus mot ännu en säsong. Men inget är säkert ännu, eftersom inga nyheter har kommit. Men vi förväntar oss en till säsong av serien. Därmed finns mer drama och action för publiken. Med fler val i institutionen och systerdrama till Momobari och Mary förväntas allt bli mer på den intressanta kanten. Om du fortfarande inte har sett de senaste två säsongerna bör du definitivt titta på dem på Netflix.

om du gillar den här artikeln kanske du också gillar: Baby Sitters Club Säsong 2 Release bekräftad på Netflix – Releasedatum, skådespelare, handling och allt att veta