Justin Bieber ÄLSKAR Fortfarande Selena Gomez och ångrar att han gifte sig med Hailey Baldwin

Justin Bieber och Selena Gomez ofta titulerade #JELENA var en grej i nästan 8 år när Bieber äntligen bestämde sig för att skiljas och gifta sig med modellen och hennes barndomsvän Hailey Baldwin .

De två träffades för första gången år 2010 och strax efter det gick rykten om att de två sångarna dejtade. Det var dock senare under 2011 när de äntligen inte dolde sin relation och inte heller var rädda för att visa sin unga fyllda kärlek inför allmänheten. Paret bröt upp för första gången i november 2012 efter att Bieber var otrogen mot Selena enligt ryktena. Justin sågs också med sitt ex efter uppbrottet. 2014 sågs de tillsammans och Selena bekräftade att de återvänder tillsammans efter att hon tappade sin låt ' Hjärtat vill vad det vill '. En månad senare bröt de upp igen. Selena började därefter dejta Helgen .Den chockerande vändningen i parets relation

Alla trodde att mönstret skulle fortsätta och de kommer snart att synas tillsammans. Justin överraskade dock alla när han sågs med Hailey offentligt och var inte rädd för att ge handdatorer av något slag. Fansen blev dock galna efter att Justin meddelade sitt engagemang med modellen senare samma år i juli. De sociala medierna var fyllda av hat mot de nygifta och månader efter deras äktenskap skickade fansen fortfarande det tidigare paret. Selena 2019 avslutade all bashing när hon tog bort Justins spår från sina sociala handtag och därefter till och med släppte låtar som ' Förlora dig att älska mig '. i år släppte hon en spansk singel som översatt till engelska betydde ' genast ” och hade texter som I don't feel you here anymore, I don't feel you anymore genom vilka hon sa att kapitlet äntligen var över.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)

Justin älskar fortfarande Selena!?

Men efter att Justin gift sig med Hailey sågs Selena gå till en mentalklinik och Justin ångrade att han avslutade saker med henne på ett sådant sätt. Han sa också att hon alltid har varit en del av hans liv och vill att hon ska vara frisk och lycklig och ångrar till och med att hon behandlat henne på ett sådant sätt. Han sågs också gråta och bryta ihop strax efter äktenskapet, vilket ledde till spekulationerna om att han kanske inte var helt redo för det nya äktenskapet och ångrar sitt uppbrott med Selena. Bland basen som Justin fick skrev ett fan till och med att Justin bara gifte sig med Baldwin för att komma tillbaka till Selena och hur han fortfarande älskar honom och så småningom skulle komma tillbaka med henne. Justin svarade på detta i en lång text och skrev att han alltid och fortfarande älskar Selena även om Hailey nu är hans framtid och hjälper honom att bli en så stor man. Han fokuserar nu på framtiden med henne för att göra deras liv bättre och hon kommer alltid att vara det bästa som har hänt honom.