Jeremy Renner är i STOR MISSBRUKSKANDAL med ex-frun Sonni Pacheco

Jeremy Renner nyligen skapat rubriker. Skådespelaren anklagades av sin fru Sonny Pacheco av fysisk misshandel. Låt oss ta reda på mer detaljer om Renner och hans frus kontrovers.

Jeremy Renner och Sonni Pacheco knöt ihop säcken den 13 januari 2014. Paret har dottern Ava Berlin, född 2013. Deras äktenskap varade dock inte länge. Sonni ansökte om skilsmässa 2014. Skälet till skilsmässa var främst meningsskiljaktigheter. Paret skilde sig slutligen 2015 och de delar också vårdnaden om sin dotter. Strax efter, Sonni Pacheco anklagade Jeremy för fysisk misshandel . Hon avslöjade att skådespelaren trakasserade henne mentalt.Sonni Pacheco gjorde några allvarliga och mörka anklagelser mot sin exman. Anklagelserna var ganska chockerande och oväntade. Skådespelaren anklagades för grov psykisk misshandel och även för drogmissbruk. Jeremy Renner talade om dessa anklagelser. Han uppgav att han är oskyldig och inte har gjort något fel. Han hävdade också att hans fru är sjuk och att hon är en guldgrävare. Det var hon som skapade problem i deras äktenskap och till slut ansökte om skilsmässa.

Efter dessa anklagelser vill fansen att Disney ska undersöka saken och även vidta några åtgärder angående anklagelsen mot skådespelaren. Jeremy är känd för sin roll som Hawkeye i Marvel-filmer. Det ryktades att Disney Studios letar efter en potentiell ersättare för rollen som Hawkeye.

Jeremy Renner som tydligen är en del av Marvel Cinematic Universe är på vistelse. Disney har nyligen kommit med beslutet att inte casta Jeremy som Clint Barton eller Hawkeye. Det sägs också att Disney är öppen för ersättningsalternativ. Jeremy Renner anklagades för att ha hotat sin ex-fru Sonni Pacheco .

Enligt flera medierapporter rapporteras det att Disney ännu inte har svarat på anklagelserna mot Renner. Medan Renners talesman hävdar att anklagelserna är falska. Pacheco har anklagat Renner för psykisk misshandel och överanvändning av droger. Renner hävdar dock att dessa anklagelser är falska och han uppgav också att han är oskyldig och inte är inblandad i denna skandal.

Disney svarade inte på ryktena. Renner skulle vara en del av en kommande Disney-show där han visas tillsammans med Hailee Stanfield . Det är möjligt att han kommer att fortsätta som Hawkeye i MCU-filmen.

Hawkeye-serien släpptes nyligen och den fick positiv respons från publiken. Serien hade premiär den 24 november 2021. Bland stjärnan i serien finns Hailee Steinfeld, Tony Dalton , Från Fee , Brian d'Arcy James , Alex Paunovic , Piotr Adamczyk , Linda Cardellini , Simon Callow , Vera Farmiga , Alaqua Cox , Tand McClarnon , Florence Pugh , och Vincent D'Onofrio tillsammans med Jeremy Renner. Serien fokuserade på händelserna efter Avengers: Endgame . Renner återupptog sin roll som Clint Barton eller Hawkeye i serien. Den kvinnliga huvudrollen spelades av Hailee Steinfeld. Hon spelade rollen som Kate Bishop och hjälpte Hawkeye att få tillbaka sin familj.

Låt oss hoppas att Jeremy kommer ur den här övergreppsskandalen och att han även fortsätter att vara en del av Marvel-filmerna.

TaggarJeremy Renner Sonny Pacheco