Jaden Smith och Will Smith DÖDA i en bilkrasch Ryktet sprids över internet

För några år sedan strömmades det många nyheter på internet, tusentals påståenden som sa det Will Smith och hans son Jaden Smith var inblandade i en olycka. Uppenbarligen hade detta oroat hans fans mycket. Några sa också att de var döda i denna massiva bilolycka. Är det här ryktet ens sant? Vad är verkligheten gömd bakom detta chockerande rykte? För att veta allt, håll utkik med oss, precis här!

Kommer Smith och sonen Jaden Smith att råka ut för en stor bilolycka?

Ryktet om Will Smith och Jaden Smith i en grym bilolycka rapporterades för nästan 2 år sedan. Detta rykte spreds ursprungligen via Facebooks plattform. Inte bara detta, utan folk hävdade att den berömda Hollywoodstjärnans son Jaden Smith så småningom har dött i den massiva bilolyckan. Artikeln som gick över hela internet sa att den stora stjärnans bil hade råkat ut för en skrämmande olycka med en lastbil. Och slutligen, sade artikeln, att i den skrämmande händelsen har Jaden Smith tyvärr dött. förlorat. Denna falska nyhet kom ut av en okänd webbplats som använde CNN-logotypen.Som ett resultat av detta plötsliga olyckliga rykte blev Wills fan mycket orolig. Så inom några timmar efter ryktet såg vi att olika Facebook-sidor skapades, som alla hävdade att ryktet var legitimt. Vi såg till och med så många medlidande och sorgsna inlägg om denna fråga på alla typer av sociala medieplattformar. Men lyckligtvis fick vi snart bekräftelse på att de två var absolut bra och levande. Will Smith och hans son Jaden lever och mår bra.

En snabb titt över Will och Jadens reaktion på ryktet!

Will Smith har inte riktigt svarat på något av dessa falska påståenden om att han och hans son dog i en bilolycka. Vi har fått sådana falska rykten då och då, men Will har aldrig sett på eller känt behovet av att ge en reaktion på dessa falska dödsrykten. Men Wills son Jaden Smith har bestämt sig för att uttala sig mot dessa saker. Han sa att dessa görs av människor som försöker få publikens uppmärksamhet. Men enligt honom kommer allt detta bara att göra honom och hans pappa ännu mer populära! Jaden kände sig också riktigt trevlig när han såg att deras fans bryr sig så mycket om dem.

Vad är orsaken bakom ryktet? Ta reda på det, allt här nere!

Ryktet som skapats av webbplatsen var bara en handling av bedrägliga medel. Webbplatsen släppte så småningom människor till skadliga webbplatser. Detta falska rykte som spred sig över hela internet gjordes bara för att få allmänhetens uppmärksamhet. Inte bara 2019, utan en liknande typ av nyheter som involverade, Will och Jaden, fanns också ute på internet, redan 2016. Det hävdades om självmord istället för en olycka. Nyheten, närmare bestämt ryktet som kom 2016 hade också en video bifogad. Se till att du inte tror på allt, du hör på internet! För ytterligare senaste uppdateringar och nyheter, håll kontakten med oss, precis här.