Henry Cavill och Anya Chalotra DEJTINGSRYKTET Kommer från The Witcher säsong 2 Set, Relationship Timeline och mer

Anya Chalhotra har nyligen blivit cast för en exklusiv Hollywood-serie. Skådespelerskan har varit ett nytt tillskott i storfilmsserien Netflix, nämligen The Witcher säsong 2. Hon arbetar tillsammans med Henry Cavill och ser ut som att hon trivs jättebra med sitt arbete. Under tiden, mitt i allt detta, har vi också hört om de senaste ryktena som hävdar att Henry Cavill dejtar Anya Chalhotra. Håll utkik med oss, för att veta allt om det, precis här.

Allt du behöver veta om Anya Chalhotra är här nere! Dejtar hon verkligen Henry Cavill?

Anya Chalotra har nyligen tagit steget in i Hollywood-branschen. Hon kommer från Indien men växte först upp i Storbritannien. Redan i sin barndom var hon mycket för skådespeleri och sång. Och för bara några dagar sedan hörde vi att hon har blivit castad för The Witcher säsong 2. Anya är verkligen exalterad över att få komma ombord på den andra säsongen av Netflix-serien, The Witcher.Några av hennes anmärkningsvärda tidigare verk inkluderar The ABC Murders och Wanderlust. Men än så länge dejtar hon inte riktigt Henry Cavill! Vår berömda Superman-hjälte dejtar för närvarande Natalie Viscuso . Från och med nu kan allt hända, trots allt vet vi alla om Henry Cavills tidigare datum och relationshistoria. Han är väldigt förtjust i unga tonårsflickor!

Anyas tillgivenhet och kärlek till Henry Cavill!

Anya är för närvarande en del av den berömda Netflix-serien, The Witcher. Hon kommer definitivt att spela för den andra säsongen av serien. Vi har sett henne i några av Bollywood-filmerna tidigare. Därför skulle det vara riktigt spännande för oss att veta mer om skådespelerskan, genom hennes första stora Netflix Hollywood-serie. Hon är verkligen exalterad över att arbeta tillsammans med Henry Cavill. I en exklusiv intervju berättade hon om sin kommande Netflix-serie, The Witcher Season 2. För det första visste hon inte riktigt om hela bakgrunden och historien bakom serien. Men ändå lyckades skådespelerskan ge en extraordinär audition för sin roll och äntligen fick hon till och med en karaktär i den.

Precis som vi känner hon också Henry Cavill för hans Superman-bild! Och när snacket handlar om Stålmannen, då kan du inte förneka att du inte är kär i honom! Han är inte bara känd för sitt utseende utan är också världsberömd för sin otroliga skådespelarresa. Anya är definitivt också kär i Henry Cavill. Hon erkände detta indirekt i en av hennes senaste exklusiva intervjuer. Hon beundrar Henry Cavill för hans stilighet och skådespelarkarriär. Hon ser mycket fram emot att arbeta med Henry Cavill.

Än så länge ser det inte riktigt ut som att Henry dejtar Anya. Men vem vet att de hittar kärleken genom sin show. Vi är fortfarande inte bekräftade om deras kärlek och drama utanför skärmen. Men vi är säkra på att se deras kemi på skärmen när The Witcher säsong 2 sänds officiellt över den gigantiska streamingplattformen Netflix. För fler sådana uppdateringar om de senaste och exklusiva skvallren och sagorna om Hollywoodstjärnor, håll kontakten med oss, precis här.