Har Kate Mara och Jamie Bell äktenskapsproblem, här är vad industrin säger

Vad händer med Hollywood-paren? Kate Mara och Jamie Bell är på gränsen till att sätta stopp för sitt äktenskap?! Paret är verkligen förstående mot varandra. Men vad händer om de har äktenskapsproblem? Kommer vi att få se ett annat kändispar skilja sig? Nåväl, håll ut innan du går mot avslutningen! Är ryktena ens sanna? Vi har allt du vill veta om detta par, precis här.

Ta reda på allt om Kate Mara och Jamie Bell här nere!

Vi vet alla hur Kate och Jamie träffades! Paret hade träffats på inspelningen av sin film, Fantastic Four omstart , som inträffade redan 2015. Båda spelade stora roller i filmen. Allt eftersom tiden gick blev båda förälskade i varandra när de arbetade på sin film. Strax efter att filmen släppts, strax efter ett år, bestämde sig båda för att knyta sina bröllopsknutar. Båda delar en vacker dotter, som nu är två år gammal. Inte att förglömma, Jamie delar också en mycket bedårande son, som heter Jack, med sin ex-partner, Evan Rachel Wood . För närvarande fungerar deras äktenskap ganska bra och löper i ett smidigt flöde. Kate har också hävdat att de inte kan hålla sig åtskilda från varandra i mer än två veckor!Kate Mara fick ett missfall! Visste du om detta?

Vi vet alla att paret välkomnade sin första dotter tillbaka år 2019. Men efter så många år har vi fått veta att Kate fick ett allvarligt missfall innan hennes dotter föddes. Ja, skådespelerskan har rapporterats ha ett missfall på grund av stress och andra problem. Hon var helt trasig efter sin förlust. Men Jamie har starkt stått med henne, under hennes missfallstid. Han hade stöttat och älskat henne mycket, alla dessa år, vilket nu har minskat hennes smärta.

Även under hennes andra graviditetsstadium var hon orolig för att få ett nytt missfall. Hon var väldigt spänd över det. Hennes missfall var definitivt en allvarlig fråga för henne. Men tack till hennes man, som hade tagit mycket väl hand om henne, under andra graviditeten. Lyckligtvis fick hon en framgångsrik och säker förlossning, under sitt andra barn.

Branschen misstänker att paret har äktenskapsproblem?

Den berömda Hollywood-industrin är full av skvaller och de senaste heta samtalen. Varje ny dag får vi ett nytt ämne att prata om. På samma sätt misstänker några av samtalen att Kate Mara och Jamie Bell har äktenskapsproblem. Det finns inga bra uppdateringar eller nyheter om det. Om något går nerför backen, kommer det definitivt att hamna i de främsta rubrikerna på nyheterna. Därför föreslår vi att du inte hör de vanliga ryktena där ute.

Än så länge ses båda som väldigt nöjda med varandra. Deras äktenskap växer dag för dag. Om vi ​​räknar, kommer du att se att båda har varit tillsammans de senaste 6 åren. Båda är fortfarande ett stående exempel på ett fantastiskt kändispar. För fler sådana uppdateringar om de senaste heta skvallren och nyheterna, håll kontakten med oss, precis här!