Gigi Hadid skilsmässa Zayn Malik, och vårdnadsstriden pågår

Det mycket populära paret Zayn Malik och Gigi Hadid hade problem med sitt äktenskap. Men ingen trodde, de kommer att bestämma sig för att begära skilsmässa! Jag är säker på att vid det här laget måste du ha gissat vem jag pratar om. Det är inget annat än den mycket ursnygga skönhetsglammen Gigi Hadid och den berömda sångaren Zayn Malik. Båda delar också ett väldigt sött barn. Men det ser ut som att familjen är på gränsen till att bli splittrad. Håll ögonen öppna med oss ​​här, för att hitta allt om det i detalj!

Gigi Hadid & Zayn Malik skilde sig!

För närvarande råder on-air de senaste nyheterna om det berömda kändisparet som skiljer sig! Ja, Gigi Hadid och Zayn Malik har bestämt sig för att sätta stopp för sitt äktenskapsliv. Paret har alltid varit på ett 'På och Av' förhållande i 6 år. Båda har varit med varandra i nästan 2 år nu och vi är på väg mot den 3:e. Men det ser ut som att ödet har bestämt något annat för dem båda.Enligt våra uppskattningar och de pågående nyheterna, i oktober, hade den berömda sångaren ett fysiskt slagsmål med Gigis mamma, Yolanda Hadid. Zayn hade stoppat Yolandas huvud i en låda. Han har använt många kränkande ord mot både Gigi och Yolanda. Enligt uppgift under detta fysiska bråk var Gigi inte hemma, hon deltog i Paris Fashion Week, tillbaka i Paris. Uppenbarligen, som en dotter, var det inte lätt för Gigi att konsumera det hela. Därför har hon bestämt sig för att skilja sig från Zayn.

Så småningom gick ärendet upp till domstol, Zayn åtalades för fyra brott av trakasserier. Alla är emot Gigi och Yolanda. Zayn har accepterat sitt misstag. Det ledde till att han fick böter för sina handlingar. Han har också beordrats att slutföra en 90 dagars prövotid för varje fall, vilket summeras för att få en sammanfattning av 360 dagars tidsperiod. Tillsammans med alla dessa får han också i uppdrag att delta i en ilskehanteringskurs och ett program för våld i hemmet. Slutligen har han sagts att inte ha någon form av kontakt med Yolanda.

Hur är det med Khais vårdnad?

Paret kommer säkert att skiljas. Men den stora frågan är vad som kommer att hända med deras dotter? Vem ska få hennes vårdnad? Gigi och Zayn delar en underbar dotter som heter Khai, som för närvarande bara är 1 år gammal. För nästan fyra dagar sedan, exakt den 3 november, hade Gigi lämnat in ett ärende för att få vårdnaden om sin dotter. Kampen mellan hennes älskare och hennes mamma var verkligen oroande och oroande för henne. Men nu har mamman till en 1-åring en annan kamp att utkämpa.

Enligt våra rapporter har Gigi träffat ett gäng advokater föregående vecka. Hon måste lösa sin dotters vårdnadsfrågor så snart som möjligt. Båda Khai kommer definitivt att sitta och bestämma rätt sak i hela vårdnadsärendet. När det kommer till Khai har Zayn alltid varit en mycket skyddad och kärleksfull pappa för henne. Gigi har också planerat att inte ta full vårdnad om Khai. Hon vill att hennes dotter ska få den kärlek hon förtjänar från sin pappa. Hon kommer inte att sträcka ut vårdnadsärendet länge, har bestämt sig för att bli medförälder till Khai.