Fire Force Kapitel 296: Releasedatum, diskussion och läsning online

Introduktion

Den populära japanska mangan Brandstyrka är i sin sista och sista båge. Men skaparen av mangan, Atsushi Okubo visar inga tecken på att ta det lugnt. Som det senaste kapitlet ser att skaparen har blivit av med inte bara en utan två av brigadkaptenerna. Efter att den sista fasen har börjat blir skaparen Okubo av med fler och fler av våra favoritkaraktärer. Arthur ansågs vara död för länge sedan, nu ska Iris, Inca, Sumire och brigadkaptenerna (Huang och Obi) säga hejdå till oss. Så, vanligtvis kommer folk att fråga sig själva att vems nummer kommer att bli nästa?

Sammanfattning av kapitel 195

Innan vi hoppar till det kommande Fire Force Chapter 296, låt oss ta en titt på föregående kapitel. I förra kapitlet av mangan hade skaparen lämnat oss alla i en allvarlig cliffhanger. Ja, i förra kapitlet gjorde skurken Haumea ett stort hål mitt i bröstet på Shinra. Kapitlet ger något bra för nu vet vi att Shinra inte dog på grund av olyckan. Varför? Äran går till de helande lågorna från kaptenen för 6ht division, Huang. Men tyvärr, efter att Shinra blivit helad av Huang, kommer hans Adolla-sprängning över henne och det orsakade till slut hennes död medan hon brann upp.Efter att ha återhämtat sig helt, nämner Shinra att han kan höra och se vad som pågår, på jorden. Han nämner också att det bara är möjligt att han nu har kommit så här långt, på grund av jordens människor. Shinra meddelar att han inte är annonskillen här utan han är snarare beskyddaren! Så han kommer nu att fortsätta kämpa för att rädda livet på jordborna.

Här på jorden introducerar programmet att förtvivlan börjar erövras över hela planeten, och det sista hoppets ljus kapten Obi är död. Som ett resultat går Shinra (djävulsläge) men världens människor finner inget annat än förtvivlan, och som ett resultat börjar katalysatorn fungera och våra älskade karaktärer förvandlas till aska i katalysatorns lågor.

Spoilers för Fire Force Kapitel 296

I det kommande Fire Force Chapter 296 kommer vi att se sedan kriget började mellan Shinra och Haumea, att vi snart kunde se Arthur prata med sitt Excalibur-svärd. Tja … svärdet kan tala. Som ett resultat är det ännu inte klart om Arthur andas eller inte. Även om vissa säger att Arthurs själ nu bor i Excalibur, hans svärd. Det ser ut som Arthur i nästa kapitel, även om hans dödliga kropp håller på att förstöras och Arthurs själ fortfarande kämpar. Kom ihåg att detta inte är en offentlig och icke-verbal sådan, utan snarare vad vi överväger baserat på serien vi har sett hittills och de få fanversioner som finns tillgängliga för närvarande.

Läs också: Warner Bros utsätts för STOR KRITIK för att ha avfyrat OCH ERSÄTTAT JOHNNY DEPP i Fantastic Beasts 3

När och var ska man läsa Fire Force Chapter 296?

Om allt går enligt schemat kommer Fire Force Chapter 296 att sändas offentligt i Japan den 26thDecember 2021. Städarna och översättarna som gör översättningen för varje kapitel av Fire Force (Black Cat Scanlations) är för närvarande nere. Så på grund av denna anledning kan vi inte säga säkert när de engelsköversatta mangakapitlen kommer att finnas tillgängliga.

eftersom Viz inte gör den engelska versionen av denna manga, finns det ingen officiell webbplats som publicerar mangan. Förutom det kan du alltid använda Black Cats webbplats eller använda tachiyomi-appen för att läsa såväl de kommande som de föregående kapitlen.