Fans tycker att Jim Carrey DONNING AV den perfekta Eggman-looken i Sonic 2 är det bästa någonsin

Den första trailern till Sonic the Hedgehog 2 släpptes nyligen på Game Awards 2021 . som inte bara förde tillbaka Sonic och hans väns svansar utan vi får också se Jim Carrey klädd som en perfekt skurk som Dr. Arbetstagare . Fansen älskade Jim Carrey i den första filmen som spelar rollen som skurken som är ond men rolig och det är något Jim Carrey är bra på. Fansen var glada över att se honom i trailern när de visste att han var deras reaktioner tog över internet.

Sedan finns det det här

Jim Carrey med sin roll och komiska timing briljans i skådespeleriet har nästan tagit över internet igen i Twitterverse fans pratar om hur han är den perfekta skurken och det bästa valet av skurk för Sonic-serien. Fansen var galna i Jim Carrey hur han trivs i filmen och hur han spelar karaktären så perfekt. Dessutom är trailern till filmen nästan älskad av alla. Att jämföra den med den första trailern för den första filmen där den kritiserades för att den inte gjorde ljud som den ser ut i spelet och serien och att motreaktionen orsakade förändringen av ljudkaraktären och gjorde den mer sonisk och sedan dess har allt varit en smidig resa för skaparna.

Även om den första delen var mycket efterlängtad under en lång tid och den levererade upp till allas förväntningar även om ingen trodde att den skulle bli bra men den fick verkligen och den tog även emot många utmärkelser i många prisutställningar. Den andra delen av filmen förväntades bli mycket större än den första och den levererade verkligen upp till sina förväntningar när trailern till Sonic the Hedgehog släpptes på The Game Awards 2021.

Du kan se trailern här

Skådespelarna för Sonic 2

Jim Carrey spikade Eggman-looken

Medan Jim Carrey har satt ribban högt och spelar sin skurkroll i Sonic-fansen förväntar sig att han ska ses i fler sådana här roller eftersom detta kommer att vara något perfekt för någon som honom. Sonic the Hedgehog kommer att släppas 2022. Det finns också en liten möjlighet att vi innan dess kan se den nya Sonic animerade serien. Detta är ännu inte bekräftat av någon källa men det finns en liten chans att det händer. Vi kommer att berätta mer om det när vi får höra något om det.