En 'Chuck'-film kan hända tidigare än väntat, bekräftar Shazam! Fury of the Gods-stjärnan Zachary Levi

Efter en lång väntan har vi äntligen en officiell uppdatering om filmen, Chuck. Detta råkar vara den mest efterlängtade filmen av Shazam! stjärna Zachary Levi . Den amerikanske skådespelaren har försökt jävligt hårt för att få filmen att bli verklighet! Äntligen, efter så många år, hade Zachary Levi gjort några framsteg mot sitt drömprojekt, Chuck. Håll utkik med oss, för att veta allt om det, precis här.

Är filmen Chuck bekräftad? Zachary Levi, själv bekräftade filmen?

I en oklippt podcast med Michael Rosenbaum pratade Zachary Levi äntligen om sitt drömprojekt, Chuck. Projektet har varit i stort uppehåll. Han jobbar verkligen hårt mot Chuck-serien. Redan innan han avslutade showen hade han en vision för filmen Chuck. Men på grund av kort budget och tidsproblem blev hans drömprojekt aldrig verklighet. Han har försökt sedan 2012 att få filmen att hända men tyvärr har den alltid varit på paus.Men äntligen har lite hopp kommit för honom. Nyligen hade han ett snack med skaparna av showen, Josh Schwartz och Chris Fedak . De pratade om hans drömprojekt. Under pandemikrisen kom faktiskt hela Chuck-besättningen ombord genom ett Zoom-samtal. Serien var speciell för alla. Skådespelarna såg ganska intresserade ut av att arbeta med filmen Chuck. Även i en virtuell träff kunde skådespelarna känna känslan av återförening inom sig själva.

Det är inte officiellt än, men Levi tror att något kan hända den här gången. Fansen har väntat på filmen riktigt länge nu. Han har inte lovat, men han tror att filmen kan vara några år bort från dig. Zachary är mycket målmedveten inför sitt Chuck-projekt. Filmen, Chuck kanske släpper runt riktigt snart. Men kommer Warner Bros. godkänna Levi’s projekt? Kommer Zachary Levis drömprojekt någonsin att bli verklighet?

Zachary Levi kämpar för att få en plattform för sin film, Chuck! Vet allt om det, bara här nere!

Även om Zachary Levi har gett oss lite hopp för filmen, Chuck. Men han hade avkunnat en liknande typ av dom redan 2017 och vi har fortfarande ingen film i kö. Den här gången lät han ganska optimistisk om sitt projekt. Men vi kan inte ignorera det faktum att hans film fortfarande inte har en säker plattform. Han hade till en början planer för Netflix. Men det verkar som om Netflix inte är intresserade av att ta upp projektet.

Netflix hade ingen plats för filmen Chuck. Men HBO Max kan vara vändpunkten för Zachary Levis drömprojekt. Warner Bros. är fortfarande tyst i denna fråga. Men Levi lät ganska självsäker när han talade till Warner Bros. studios. Så kommer filmen Chuck äntligen få en plats i HBO Max? Tja, detta kan man bara veta när studiorna visar grönt ljus för filmen. Vi kommer säkert att ge dig fler uppdateringar om filmen, så fort vi hittar något nytt om detta ämne. Tills dess, för att få de senaste uppdateringarna om nya filmer och program, håll kontakten med oss, precis här.

TaggarZachary Levi