Elon Musk vill fängsla Amber Heard och sätta henne i fängelse för att ha fuskat mot honom

Elon Musk och Amber Heard var i ett förhållande och de dejtade varandra 2016. De var på bild tillsammans i London och spenderade kvalitetstid tillsammans. Deras förhållande varade dock inte mycket längre. Paret bröt upp på bara ett år. Anledningen var ett hektiskt arbetsschema. Men det är ganska svårt att smälta det faktum att paret splittrades på grund av arbetspress.

Enligt vissa medierapporter fick Heard ett förhållande med Musk som en backup för hennes pågående fejd med exmaken Johnny Depp . Tja, vi vet verkligen inte vad som var huvudorsaken bakom deras uppbrott men det ser ut som att Elon inte är särskilt nöjd med sitt uppbrott. Vissa rapporter hävdar att Elon vill sätta Amber Heard i fängelse för att ha dumpat honom. Han vill fängsla henne för att hon var otrogen. Dessa rapporter är dock ännu inte klarlagda men det är ganska uppenbart att Tesla VD:n är ganska upprörd över sitt uppbrott.Nyligen Elon Musk och James Franco uppmanades till uttalanden i Amber och Depps fall. Det rapporterades att Amber Heard dejtade Elon och James medan hon var gift med Johnny Depp. Deras uttalande skulle spela en avgörande roll för att bevisa Depps oskuld.

Amber och Johnny började dejta 2012 och knöt ihop säcken i en privat ceremoni 2015. Paret hade dock ett stenigt äktenskap. Amber anklagade Johnny för fysisk misshandel och ansökte även om skilsmässa i maj 2016. Paret skilde sig slutligen i januari 2017. Senare visade sig anklagelsen mot Depp vara felaktig. Johnny Depp lämnade också in en stämningsansökan mot Heard och fallet pågår fortfarande.

Det påstods att James Franco bodde i samma lägenhet som Johnny och Amber. Han sågs också i en hiss med Heard vid den tiden. Så hans uttalande är mycket viktigt och Depps juridiska team gör sitt bästa för att bevisa hans oskuld.

Å andra sidan dejtade Amber också Teslas vd Elon Musk. Paret gjorde flera offentliga framträdanden och sågs alltid tillbringa romantisk tid tillsammans. Elon gav också Amber en Tesla-bil. Det rapporteras att hon fortfarande använder bilen som hennes ex-bf gav henne.

Amber förhördes om hennes förhållande till Musk i rättegångarna. Amber förnekade dock alla anklagelser och hävdade att hon var god vän med Musk, inget mer än så. Detta bevisar att Amber var otrogen mot både Musk och Depp. Detta är anledningen bakom Elon Musks avsikter att fängsla Amber. Detta kan dock bara vara rykten och inget mer eftersom det inte har funnits något officiellt uttalande om detsamma.

På arbetsfronten kommer Amber Heard att synas i uppföljaren till Aquaman-filmen. Filmen är klar att släppas den 16 december 2022. Den andra skådespelaren i filmen Aquaman and the Lost Kingdom inkluderar Jason Momoa , Patrick Wilson , Dolph Lundgren , Yahya Abdul-Mateen II , Temuera Morrison , och Nicole Kidman i viktiga roller. Depps fans ville att Amber skulle tas bort från filmen och lämnade in flera framställningar online. Amber Heard är dock fortfarande en del av filmen och det verkar som om hon inte kommer att ersättas eftersom större inspelningar av filmen nästan är klara.

TaggarAmber Heard Elon Musk James Franco Jason Momoa Johnny Depp