Elisabeth Moss och Tom Cruise Äktenskapsrykten återuppstår, här är allt du behöver veta

tom Cruise har alltid varit i nyheterna för ovanliga saker, främst inklusive ovanliga rykten om hans personliga liv! Den senaste är väldigt bisarr. Tom Cruise, som är singel från och med nu, ryktas gifta sig med 'Queen of Peak TV', Elizabeth Moss .

Tom Cruise tidigare äktenskap och familjehistoria

Tom Cruise har varit gift tre gånger tidigare. Ingen av dem löste sig dock och han är ogift just nu. Hans första fru var Mimi Rogers . De var gifta 1987-1990. Hans andra äktenskap var med Nicole Kidman. Detta varade något längre och paret splittrades efter att ha varit gifta i 11 år, 2001. 2006 gifte han sig med Katie Holmes . De bodde tillsammans i 6 år. Paret splittrades 2012. Han är singel från och med nu. Han är far till 3 barn, varav 2 är adopterade. De heter Suri Cruise, Connor Cruise och Isabella Jane Cruise.Elizabeth Moss tidigare äktenskap

Elizabeth Moss var tidigare gift med Fred Armisen . De hade inga barn. De var gifta från 2009 till 2011. Elizabeth beskriver sin upplevelse med honom som 'traumatisk'.

Tom Cruise och Elizabeth Moss äktenskapsrykten

Ryktena har gått runt i många år nu om att Tom Cruise och Elizabeth Moss ska gifta sig eller redan är förlovade. Det roliga är att de två aldrig ens dejtat!

Elizabeth Moss förnekade rykten om någon form av romantik eller relation med Tom Cruise. Det gick också rykten om att Elizabeth Moss har varit hemlig förälskad i Tom Crusie för alltid. Inget av dessa är sant, enligt hennes eget erkännande!

Vad fick ryktena igen?

Både Tom Cruise och Elizabeth Moss är singlar än så länge. Det kan vara därför det här ryktet dyker upp igen.

En annan anledning kan vara att Tom Cruise sågs med en mystisk blondin någon gång sedan. Fans och tabloider väntade bara på en chans att knyta ihop dem och eftersom Elizabeth Moss också är blond var detta den perfekta chansen!

Nyheten är dock falsk.

Elizabeth Moss och Tom Cruises förening till Scientologikyrkan

Ryktet drivs utan tvekan också av tanken att kyrkan de båda är anslutna till, verkligen skulle vilja se Tom Cruise och Elizabeth Moss som Scientology power couple, med tanke på att båda är bland organisationens mest högprofilerade medlemmar.

Denna teori har kallats 'bisarr' och 'galen'. Elizabeth Moss avslöjade också att hon har nått en punkt där hon bara tycker att det är roligt och går med strömmen. Hon berättade i en intervju hur hennes familj reagerade när nyheten bröt ut och hur de var väldigt förvirrade och upprörda över att hon inte berättade det först.

Ett roligt faktum är att det var Tom Cruises första fru Mimi Rogers som introducerade honom för Scientologikyrkan.

Vilken liten värld det är!När det gäller Elizabeth och Tom så är de lyckliga i sina respektive liv och planerar inte att gå nerför gången tillsammans men vi kommer att hålla er uppdaterade om vi får veta mer!