Domestic Girlfriend Säsong 2 Releasedatum; Är det förnyat eller inställt?

Introduktion

Att anpassa den japanska mangan med liknande namn, skapad och visualiserad av Kei Sasuga, ' Inhemsk flickvän ' är en rom-com drama anime. Serialiserad av Diomedéa, animen sändes första gången den 12thJanuari 2019 och efter att ha sänt 12 avsnitt 2 månader på MBS, TBS, ATX och ATB slutade den att sändas den 30thMars 2019, som gjorde en hel del berömd för sig själv och beskrev noggrant hur komplicerad bindning, relationer fungerar bland komplicerade människor. Så, kommer det att finnas en Domestic Girlfriend säsong 2?

Vad handlar det här om?

Under tonåren finns det några sorters saker som kan smälla människor i huvudet mer än smärtan som kommer från ensidig kärlek. Natsuo Fujii är ett exempel på den här typen av fall, som har attraherats av sin fördomsfria coola AF-lärare, Hina. Träffad av denna ouppnåeliga önskan följer Natsuo sina kamrater och går till mixen. Sedan träffar han Rui på det stället, flickans tristesskomplex motsäger honom. Efter att ha knutit knuten med varandra bjuder Rui Natsuo in i hennes hus och frågar om han kommer att vara intresserad av att ha sex med Rui, och förväntar sig att detta kommer att få henne att sluta se ut som ett okunnigt barn inför sina vänner. Med hans patetiska tankar om Hina som fortfarande finns i hans sinne, håller Natsuo med om att tveka.

Så, som den första delen av animen som sändes för över två år sedan, är det dags att överväga tankarna för Domestic Girlfriend Säsong 2.Domestic Girlfriend Säsong 2 förnyad eller inställd?

Nu, för att prata om Domestic Girlfriend säsong 2 här är allt vi kan berätta för dig. Den första säsongen av animen har serieiserats från volym 1 till volym 8 av Kei Sasugas manga. Till dags dato har skaparen publicerat cirka tjugoåtta volymer. Så ur aspekten av innehållskällan finns det en hel del saker kvar för studion att kolla in, som de enkelt kan arbeta på en hel säsong till.

Dessutom, om Domestic Girlfriend säsong 2 kommer ut, kommer den att utveckla Sasugas arbete ytterligare som kommer att öka försäljningen av hans manga och som tar oss direkt till vårt nästa viktiga ämne – blomstrande popularitet. Sedan publiceringen av den första säsongen har mangan tagit sig till toppen på mangamarknaden efter att ha sålt ytterligare en miljon exemplar, vilket ger en total försäljning på cirka fyra miljoner. Med tanke på den skyhöga frodas i popularitet är det ganska förståeligt varför det är helt vettigt att spendera pengar på en mer aggressivt blomstrande fanbas angående produktionen av Domestic Girlfriend säsong 2.

Läs också: Pacific Rim The Black Season 2 lanserades på Netflix?

Hur som helst, Kei Sasuga svarade ganska rakt på en fråga från ett av fansen om släppet av Domestic Girlfriend säsong 2, att det inte finns någon avsikt att göra ytterligare en del (säsong) för tillfället. Hennes kommentarer verkar vara dödsultimatumet för hopp för säsong 2. Om vi ​​tar alla tidigare nämnda fakta i beaktande kan vi därför avsluta diskussionen med att säga att även om försäljningen av manga och fanbasen som helhet har vuxit över de senaste 2 åren kommer 'Domestic Girlfriend säsong 2' förmodligen inte att återvända åtminstone för nu.