Demon Slayer Säsong 2: När släpps Entertainment District Arc?

Jag vet att ni alla där ute har väntat ganska länge på Demon Slayer säsong 2, men det ser ut som att er väntan snart är över! Den första säsongen var episk och vi ser fram emot att få mer galenskap under de kommande säsongerna av programmet. Vet du när den andra säsongen av programmet kommer att släppas? Tja, du hittar allt du har letat efter i vår artikel. Håll utkik med oss, för att veta allt om säsong 2, här nere!

Demon Slayer Corner!

Om du inte känner till Demon Slayer, är du då ens en anime-älskare? Denna speciella anime-serie är en av de mest kända och trendiga japanska anime-tv-programmen som finns! Våra Anime-fans kan helt enkelt inte komma över avsnitten av den första säsongen av serien. Demon Slayer säsong 1 sändes ursprungligen för två år sedan, exakt den 6 april 2019.Överraskande nog, precis efter lanseringen av de första avsnitten av serien, blev showen populär över hela världen. Alltså, ända sedan showen avslutades, har fans ställt frågor till oss relaterade till säsong 2 av showen. Vi vill alla veta vad som kommer att bli berättelsen om Demon Slayer Säsong 2. Tja, fans din väntan kommer snart att ta slut eftersom serien är precis runt hörnet. Är ni alla exalterade över att utveckla berättelsen om säsong 2? Låt oss inte dröja längre och hoppa direkt in i dagens huvuddiskussion!

När släpps Demon Slayer säsong 2?

Tja, din favorit och mest efterlängtade animeserie Demon Slayer Säsong 2 är redo att chocka och överraska dig under den kommande månaden, december. Ja, du hörde rätt, den andra delen av programmet är klart och planerad att släppas den 5 december 2021. Kan du tro det, säsong 2 av din mest favoritanimeserie är nu bara 20 dagar borta från dig ?

Läs också: Cobra Kai Säsong 4: Kommer Elisabeth Shue äntligen tillbaka som Ali?

Var kan du se Demon Slayer säsong 2?

De Entertainment District Arc , Demon Slayer Säsong 2 kommer att presentera ett avsnitt på en timme den kommande söndagen den 5 december. Men det kan också bli försenat, eftersom vi har sett det fjärde avsnittet av Mugen tågbåge har först fått tillbaka 7 dagar. Men vi har fortfarande inte fått någon officiell uppdatering om förseningen av det första avsnittet av säsong 2.

Det ser ut som att Japans animeälskare kommer att tillbringa en trevlig vintersäsong genom att se de nya avsnitten av Demon Slayer säsong 2, exklusivt på den japanska tv-stationen Fuji TV! Är du redo att bevittna seriens fantastiska action och drama igen?

Tja, ni som funderar på att titta på Anime tillsammans med engelska undertexter, ni har också någonstans att titta på! Ja, avsnitten av programmet med engelska undertexter kommer att finnas tillgängliga på plattformen Funimation. Inte bara det, utan den andra säsongen av Demon Slayer kommer också att sändas på Crunchyrolls och Hulus plattform. Det är inte allt du kommer också att få de dubbade avsnitten av serien på samma webbplatser för Funimation och Crunchyroll.