Cole Sprouse och Lili Reinhart är TILLBAKA TILLSAMMANS och DEJAR? Rykten förklarade

Är Cole Sprouse och Lili Reinhart från den klassiska berättelsen ' Riverdale ' tillbaks igen? Redde de ut sina missförstånd? Kommer vi att få se paret tillsammans igen? Vänta, det är många frågor på en gång. Men gissa vad vi kan ha svaret på dem alla. Vi har återigen något i luften för vårt en gång heta och händelserika par, Cole Sprouse och Lili Reinhart. Håll ögonen öppna med oss, precis här, för att veta allt om Reinhart och Sprouse.

Cole Sprouse & Lili Reinhart: Låt oss ta dig genom deras förhållande

Fansen hoppade av upphetsning när de hittade Lili och Cole dejta varandra. Vi saknar definitivt paret mycket. Så låt oss inte slösa mer tid och ta dig genom ett minne längs vägen av deras vackra förhållande. Stjärnorna fick definitivt chansen att utforska varandra tillsammans med sin show, 'Riverdale'. Tillbaka 2017 brukade de flirta med varandra på deras uppsättning. Båda hade definitivt en mycket vacker vänskap innan de gick vidare till förhållandet.Kärleksfåglarna gjorde snart sitt förhållande offentligt samma år, 2017. Till och med de har till och med gjort många resor tillsammans. Tillbaka 2017 tog båda sin första semester tillsammans, båda hade en fantastisk tid på stränderna på Hawaii. Under 2018 sågs båda också i Paris och sedan i Mexiko. För det mesta vid olika tillfällen har vi hittat stjärnorna som håller varandra i hand och kysser varandra. De har till och med debuterat på röda mattan tillsammans som ett officiellt par. Vi har också sett dem tillsammans för Met Gala 2019.

Varför bröt Lovebirds upp?

Jag är säker på att du måste ha varit förundrad över att se deras kärlekshistoria. Du måste tänka nu, varför skilde de två åt sig? Tja, om du inte vet det, håll ögonen öppna när vi berättar varför Hollywoods sötaste par bestämde sig för att göra slut med varandra.

Enligt våra rapporter var 2019 inte ett bra år för paret. Början av året, 2019 var fortfarande bättre men saker gick ur ens fantasi snart. Följaktligen avbröt de två sitt förhållande i juli samma år. Det var mycket missförstånd mellan paret. Plus, under coronaviruset var de inte i kontakt med varandra så mycket. Avstånd stoppade definitivt gnistan ur deras förhållande.

Snart nog bröt båda motstjärnorna också tystnaden om deras uppbrott eftersom det fanns många rykten som hävdade att deras förhållande var vid liv. Båda deklarerade snart genom sina sociala medier handtag indirekt att de har skiljt sina vägar ut.

Kom paret ihop igen?

Nu kommer dagens diskussion, den som alla väntade på. Deras fans skulle ha hoppat om paret hade blivit ihop igen. De två har inte riktigt kommit ihop igen. Faktum är att Cole för närvarande dejtar Ari Fournier. Å andra sidan har vi inte fått några dejtinguppdateringar för Lili Reinhart, så vi skulle vilja säga att hon fortfarande är singel.