Cobra Kai Säsong 4: Kommer Elisabeth Shue äntligen tillbaka som Ali?

Introduktion: Cobra Kai Säsong 4

Fansens väntan har kommit till ett slut eftersom releasedatumet för Cobra Kai säsong 4 har offentliggjorts nyligen. Säsong 4 kommer att ha premiär på Netflix i december 2021. Trailers för Cobra Kai, som nyligen offentliggjordes, har fått publiken att bli glada över att se serien. Några citat tillsammans med teasers indikerar några saker om handlingen i säsong 4 Cobra Kai. Cobra Kai säsong 3 var redan en superhit genom att nå topposition i nästan 28 länder och stå i kön av topp 10 superhits i cirka 85 länder. Säsong 3 av serien presenterade fantastisk action med slaget vid Chateau LaRusso och återkomsten av Elisabeth Shue cast som 'Ali'.

Handlingen i säsong 4

Cobra Kai Säsong 4 kommer att centreras kring den största aktionen mellan de gemensamma styrkorna från Eagle Fang dojos och Miyagi Do som kämpar mot Cobra Kai i en turnering. Säsong 3 observerade sammankomsten av Eagle Fang dojos och Miyagi. Vinnaren av turneringen kommer att invadera dalen medan förloraren måste lämna platsen. Berättelsen kommer att handla om att eleverna förbereder dem för tävlingen och sedan slåss mot Cobra Kai för att vinna tillbaka sin dal. Huvudrollerna i serien Sam och Hawk kommer att slåss mot skurkarna, Robby och Kyler. Som visas i trailern kommer Terry Silver att göra en debut i Cobra Kai och kommer att ge lite ekonomisk hjälp till Cobra Kai. Säsong 3 har redan sett några glimtar av vänskap mellan Kreese och Silver. Trailern visar närvaron av Silver i serien när Kreese ringde honom för att få hjälp. Detta indikerar att Kreese och hans Cobra kommer att få hjälp av Terry Silver.Läs också: Kommer Owen Wilson tillbaka som Lightning McQueen i Disney+-serien Cars On The Road?

Releasedatum för Cobra Kai säsong 4

Netflix-serien Cobra Kai Säsong 4 kommer att släppas för fansen den 31 december, fredagen 2021. Trailern har redan avslöjat mästarna i Miyagi do och Eagle Fang dojos som coachar sina elever att slåss mot Cobra Kai för att ta tillbaka dalen i All Valley-turnering.

Liksom sina tidigare hitsäsonger antas även Cobra Kai säsong 4 vara en superhit. Håll ögonen öppna och se din favoritserie Cobra Kai för att bli ett vittne till årets bästa actionsekvens.