Chris Hemsworth STOR FUSKSKANDAL EXPONERAD med Brie Larson, fuskrykte förklarat

Introduktion

Chris Hemsworth och hans fru Elsa Pataky är inte på goda villkor, enligt en källa på internet. För vad? Källan säger att det är över Avengers: Endgame stjärna Brie Larson . Rulllivet Thor Odinsons bättre hälft är förmodligen avundsjuk efter att ha sett att de är nära och hon tror att Brie försöker förföra Chris. I enlighet med rapporterna från 'NW' har stjärnorna i Thor och Captain Marvel byggt upp en relation som kan kallas lite flirtig efter att de filmat flera filmer i Marvel Cinematic Universe. Chris fru Elsa Pataky mår inte bra av deras förhållande och en insider har informerat tidningen om hur hon känner sig hotad om det, eftersom Brie Larson är fantastisk och smart. Enligt Elsa Pataky är Brie Larson den exakta sortens kvinna som han skulle närma sig om han inte var gift.

Vad är det som händer mellan Chris och Elsa?

Det rapporteras att Elsa Pataky var orolig över sin mans resor till andra platser i världen för att marknadsföra sina filmer. Enligt skådespelerskan och modellen nämnde hon för honom att inte komma i närheten av hans kvinnliga motspelare närhelst hennes man åkte på en reklamresa. I enlighet med källorna är huvudpersonen i den kommande MCU-filmen ' Thor: Kärlek och åska ' har sagt till henne flera gånger att det inte finns något mellan honom och Captain Marvel-skådespelerskan. Men Elsa Pataky är inte nöjd med sitt uttalande. Elsa Pataky ska ha svarat på alla dessa uppståndelser genom att ge Brie Larson 'Nasty Looks' under premiären av Avengers: Endgame i Los Angeles. Källorna säger att det var hennes sätt att uttrycka sin ilska till Captain Marvel-skådespelerskan som sa åt henne att backa från sin man. Men häpnadsväckande nog hade media inte några solida bevis för att stödja deras påståenden. men för de andra källorna är Chris Hemsworth inget annat än en omtänksam make som är gift med Elsa och bor i Australien med sin familj. Han har varit ärlig mot Elsa hela den här tiden och det finns inget som skiljer sig mellan Chris och Brie förutom det faktum att dessa två är medskådare.Vad händer härnäst för Chris Hemsworth och Brie Larson?

Brie Larson, stjärnan som återkommer rollen som Captain Marvel, kommer att vara tillbaka i fältet med en uppföljare av Captain Marvel, i den kommande filmen av MCU kommer hon att återigen ses i sin tidigare roll som Carol Danvers. Filmens titel blir ' Marvels .’ Den här filmen kommer att vara språngbrädan för många nya karaktärer eftersom de ska gå samman med Captain Marvel som återkommer av Brie Larson. Annat än Larson, veteranskådespelerskan Teyonah Parris kommer också att göra hennes framträdande i filmen. I detta sammanhang bör du veta att Teyonah Parris spelade rollen som Monica Rambeau i miniserien Marvel och Disney+, ' WandaVision .’ Å andra sidan kommer Ms Marvels karaktär att återkomma av Iman Vellani i filmen.

Chris Hemsworth kommer att ses återkomma till Thors huvudkaraktär i den kommande MCU-filmen Thor: Love ad Thunder, som är den fjärde delen av Thor-serien och uppföljaren till Avengers: Endgame om karaktären Thor övervägs.