Box Office: Fans TROR att Matrix 4 floppade på grund av att han BYTTE ut Laurence Fishburne som Morpheus

Introduktion

Neos resa till The Matrix-värld slutar med slutet av Matrix Saga. Den fjärde filmen The Matrix Franchise släpptes i december 2021. Namnet på den fjärde och sista delen av denna franchise är ' The Matrix Resurrections .’ Alla franchising har vunnit mycket popularitet från början. Den fjärde delen var inte annorlunda. Matrix Resurrections har visat sig vara en av de mest fantastiska filmerna 2021.

Det har gått 18 år sedan den tredje delen av den första Matrix trilogi 2003. Men efter att publiken såg den fjärde delen som släpptes nyligen hade vi blandade recensioner i våra händer. Vissa säger att den fjärde delen kan jämföras nära med Matrisen laddas om från originaltrilogin. Fans som turnerade filmen på bio den 22 december sa att filmen var rolig och humoristisk. Med det sagt har kritiker och fans kritiserat regissören, Lana Wachowski . Det finns också personer som talade till stöd för regissören.Vem var där och vem var inte i Matrix-filmen?

Rollen som huvudkaraktären Neo upprepas av ingen mindre än Keanu Reeves . Treenighetens treenighetsroll upprepas av Carrie-Anne Moss . Men den här gången kunde vi inte se Laurence Fishburne upprepar rollen som Morpheus. Däremot har vi kunnat se en ny version av Yahya Abdul-Mateen II . Dessutom upprepades karaktären merovinger och niobe av Lambert Wilson och Jada Pinkett Smith . Men vi såg också några nya skådespelare som Neil Patrick Harris , Priyanka Chopra Jonas , Jonathan Groff , Ellen Hollman , James McTeigue , och Jessica Henwick gå med i Matrics uppståndelse.

Vad tycker fansen om frånvaron av Laurence Fishburne

Så när vi kommer till recensioner av fans har den här filmen fått en del hård kritik från fans och kritiker över hela världen. Bortsett från det faktum att handlingen och filmens tekniska framsteg har skadat filmens popularitet mycket, är en faktor mer framträdande än andra. Det är frånvaron av kärnlagsmedlemmarna i den tidigare matristruppen. Vem är det? ja... vem mer än Laurence Fishburne? Guiden för matrisvärlden som välkomnade Neo på hans utmanande resa saknades i den här filmen som gjorde ett stort hål i handlingen. Faktorn nostalgi spelade en stor roll i detta fall. Den nya killen som kom tillbaka med rollen som Morpheus är Yahya Abdul-Mateen II. Tja... han har gjort ett bra jobb som han regisserades men i jämförelse med den tidigare Morpheus.

Det råder ingen tvekan om att vi inte har något annat val än att hålla ögonen öppna och se om Matrix Resurrection kan samla skalan och kvaliteten på Matrix-trilogin med samma layoutton. Men för alla de fans som trodde att filmen skulle vara i samma kategori av skönhet som den andra delen av franchisen, är det dags för er att göra stora förändringar av våra förväntningar.