Bob Odenkirk tipsar äntligen om Better Call Saul säsong 6 släppdatum 2022

Bättre Caul Saul är en spin-off-serie av Breaking Bad som produceras av Vince Gilligan och Peter Gould. Det amerikanska kriminaldramat utspelar sig i Albuquerque i New Mexico i början till mitten av 2000-talet. Seriens huvudperson är James eller Jimmy McGill som spelas av BOB ODENKIRK och historien utspelar sig när han fortsätter sin resa från en före detta bedragare till en seriös advokat och därefter till en girig brottslig försvarsadvokat. Serien är också en prequel och uppföljare till Vince Gilligans ännu ett kriminaldrama Breaking Bad. Better Caul Saul är en serie på 6 säsonger där de föregående fem säsongerna redan har släppts och den sista säsongen är klar att sändas nästa år 2022.

Trailer, släppdatum

Säsongen som bekräftats av tillverkarna kommer att markera slutet på serien och var initialt inställd på att släppas 2021 eftersom inspelningsarbetet skulle börja i september 2020. Men på grund av den globala pandemin blev serien försenad och dess inspelningen började i mars i år i New Mexico. dock med Odenkirks hjärtattack. återigen blev inspelningen försenad och nu är allt klart att släppas nästa år och det kan förväntas någonstans i mitten av nästa år.Hittills har serien inte lanserat sin officiella; trailer, men med inspelningen och produktionsarbetet som fortsätter i full blom kan en trailer förväntas när som helst snart.

Hur är det med skådespelarna?

Enligt skådespelarna i serien kommer alla originalkaraktärerna att ses återvända, vilket bekräftats av tillverkarna med:

Jimmy McGill- Seriens huvudroll och den kommande säsongen kommer att utforska hans resa för att bli Gene Takavic ytterligare.

Kim Wexler- spelad av Rhea Seahorn , som är damkärleken till Jimmy McGill. Förra säsongen såg en stor vändning för denna karaktär och vad som händer härnäst kommer att ses under den första säsongen.

Mike Ehrmantraut- spelad av Jonathan Banks , som är en pensionerad polis som senare förvandlas till livvakt och slutligen slutar som en drogfixare.

Gustavo Fring- spelas av Giancarlo Esposito , som driver ett narkotikaimperium i skuggan av en snabbmatskedja.

Howard Hamlin- ​​spelad av Patrick Fabian som inte bara är Kim och jimmys tidigare chef utan också ses som managing partner för jimmys brors advokatbyrå.

Nacho Varga- spelas av Michael Mando , är en ambitiös medlem av Salmamca-gänget och ses senare försöka undkomma Lalos tortyr.

Lalo Salamanca- spelas av Tony Dalton och fortsätter med ärftliga droger efter att Hector fått en stroke.

Bortsett från detta kan några skådespelare från föregående säsong också ses återvända i Better Caul Sauls sista säsong. Dessa kan inkludera Stacey Ehrmantrau, Hector Salamanca, Don Eladio Viente och många fler.