Bob Odenkirk bryter ner varför Better Call Saul Säsong 6 är en 2-part

Introduktion

Skjutningen av Bäst att ringa Saul Säsong 6 har börjat. Bob Odenkirk som spelar rollen som Jimmy McGill har avslöjat att historien om kommande säsong 6 skulle ge ett nytt perspektiv till Breaking Bad. Men i en intervju nyligen uttryckte han att han inte är nöjd med handlingen om hur historien kommer att sluta. Better Call Saul säsong 6-fans är ivriga att se vilka vändningar historien kommer att ta. Det finns också en viss besvikelse i fansens hjärtan eftersom den här säsongen skulle vara den sista säsongen av programmet. De föregående fem säsongernas resa var en triumf och fick världsomspännande erkännande för sin fantastiska film, briljanta skildring av handlingen och enastående skådespeleri. Exekutiv producent av serien, Thomas Schnauz , meddelade att skribenterna till programmet kör hårt.

Better Call Saul Säsong 6 Handling

Samtidigt sa Bob Odenkirk tydligt att den sista säsongen av Better Call Saul skulle förändra hur folk såg Breaking Bad tidigare. Som skildras i berättelsen, Rhea Seehorn spela rollen som Kim Wexler hade några intensiva relationer med sin partner. Jimmys onda natur verkar ha en inflytelserik inverkan på den älskade advokaten. I en intervju med The Guardian avslöjade Bob Odenkirk att han tror att Kim fortfarande kan vara vid liv i historiens vidare handling.Better Call Saul Säsong 6 Releasedatum

Den verkställande producenten av berättelsen, Thomas Schnauz antydde att det kan visas något kärleksspår mellan Kim och Jimmy. Men det här spåret avgjordes inte förrän den andra säsongen av programmet. Han avslöjade också via Twitter att teamet för närvarande filmar för avsnitt sex av programmet och snart kommer att fortsätta mot avsnitt sju. Hittills har inget officiellt tillkännagivande gjorts för släppdatumet för Better Call Saul säsong 6. Det har dock klargjorts att den kommer att ha premiär när som helst snart år 2022 i USA och kommer att bestå av tretton avsnitt och släppas i två delar. Säsong 6 kommer att innehålla det största antalet scener under en säsong, eftersom de senaste säsongerna var med 10 scener. Better Call Saul är en uppföljare till showen Breaking Bad och skaparna av showen är Peter Gould och Vince Gilligan. Till en början skulle programmet släppas 2021, men på grund av låsningen försenades inspelningen och i februari månad 2021 tillkännagavs det att den kommer att ha premiär under första halvåret 2022. Och i månaden i november deklarerade AMC att Better Call Saul kommer att ha premiär i två halvor.

Rollbesättning

Bob Odenkirk kommer att spela rollen som Jimmy McGill medan rollen som Kim Wexler kommer att spelas av Rhea Seehorn. Karaktären  Nacho Varga kommer att porträtteras av Michael World och Giancarlo Esposito kommer att spela rollen som Gus Fring. Jonathan Banks kommer att karaktärisera rollen som  Mike Ehrmantraut och karaktären Howard Hamlin kommer att spelas av Patrick Fabian . På samma sätt kommer rollen som Lalo Salamanca att spelas av Tony Dalton .