Bob Hearts Abishola säsong 3 avsnitt 2 släpps på detta datum

Bob Hearts Abishola Säsong 3 har äntligen sänts. Har du sett första avsnittet än? De två sista säsongerna av programmet var verkligen kärleksfulla. Nu efter releasen av avsnitt 1 av säsong 3 har folk frågat om avsnitt 2! Nåväl, håll ut här! Vi ger dig allt vi vet om Bob Hearts Abishola säsong 3 avsnitt 2!

Allt om Bob Hearts Abishola är här nere!

Bob Hearts Abishola är en mycket känd show producerad av Warner Bros. Den har nyligen kommit med en ny säsong. Det är en mycket berömd pågående amerikansk sitcom som har miljontals fans där ute. Showen skildrar en vacker berättelse om en enkel man vid namn Bob som bor tillsammans med sin mamma och andra två tvillingsyskon. Hans liv genomgår en stor förändring när han får reda på sin hjärtsjukdom. Därför flyttar han motvilligt till sjukhuset. Vem hade anat att han kommer att hitta en livräddare och en livskamrat där!? Bob träffar den generösa och ödmjuka sjuksköterskan Abishola på sjukhuset. Förr utvecklade båda känslor för varandra. Med många stora och små vändningar är den här serien bäst att binge-titta på.Få en sammanfattning av Bob Hearts Abishola Säsong 3 Avsnitt 1, Just Down Here!

Bob Hearts Abishola säsong 3 avsnitt 1 sändes nyligen två dagar sedan den 20 september 2021. Avsnittet fick namnet 'Welcome to Lagos'. I säsong 2 av programmet såg vi att det sista avsnittet hamnade på en cliffhanger. Vi såg Bob, Abishola tillsammans med deras farbror och moster flyga till Nigeria för att hämta Abisholas son. Alla vill ta honom tillbaka till Amerika.

Den här gången i det första avsnittet börjar vi alltså med ingen mindre än Lagos. Under den senaste säsongen såg vi också att Tayo inser sitt misstag och förstår Abisholas känsla för sin son. Men överraskande nog tyckte paret att Dele var väldigt lycklig i Amerika. Han bodde med sina styvsystrar och andra nigerianska familjemedlemmar. Han ses bli riktigt involverad i den nigerianska kulturen. Inte nog med det, Dele lyckades också bli placerad i den bästa medicinska skolan i staden. Dele var på väg mot sin ljusa framtid. Allt detta tillfredsställde så småningom Abishola också.

På andra sidan av avsnittet får vi reda på Abisholas mamma. Vi såg att hon var nöjd med Toyas beslut att behålla Dele hos honom, men hon var också på sin envisa dotters sida. Toya och Bob sågs prata med varandra. Toya berättade äntligen om sina känslor för Dele. Han sa att det skulle vara bäst för Dele att stanna hos honom i Nigeria. Till sist får Bob ett samtal från Abishola där hon känslomässigt sa att hon inte skulle ta Dele till Amerika. Innan de åker till Amerika bestämmer sig paret för att gifta sig i Nigeria. Vigselceremonin äger rum framför Dele och hela Abisholas utökade familj.

När kommer Bob Hearts Abishola säsong 3 avsnitt 2 att släppas?

Bob Hearts Abishola säsong 3 avsnitt 2 har officiellt sänts om några dagar, den 27 september 2021, exakt klockan 8:30 ET. Showen kommer att släppas på CBS Network i USA och även på CTV i Kanada. Om du inte har dessa kanaler kan du säkert se programmet på CBS officiella hemsida. Du hittar alla avsnitt där, efter 24 timmar efter det officiella releasedatumet på kabel-TV-nätverk. Dessutom kan du också njuta av showen Bob Hearts Abishola säsong 3 avsnitt 2 exklusivt på Amazon Prime Video också.