Armie Hammer och Henry Cavill återvänder för mannen från U.N.C.L.E-uppföljaren

Henry Cavill och Armie Hammer är två extremt kända (och snygga) ansikten i branschen och alla älskar dem. Så till alla fans, det finns goda nyheter för er! Armie Hammer och Henry Cavill kommer att återvända tillsammans i uppföljaren till The Man From U.N.C.L.E.

Mannen från U.N.C.L.E

The Man From U.N.C.L.E är en actionkomedifilm från 2015 regisserad av Guy Ritchie .

Den gjorde en vinst på hela 107 miljoner dollar i biljettkassan och älskades av publik över hela världen, men i det stora hela gick den inte så bra som den kunde eller borde ha gjort!Mannen från U.N.C.L.E uppföljare

En uppföljare till The Man From U.N.C.L.E har varit på gång ett tag nu. Det finns ingen officiell uppdatering om vilket produktionsskede filmen befinner sig i, men vi vet att det beror på att den fortfarande är i de allra första dagarna.

Har vi ett releasedatum ännu?

Svaret är nej. The Man From U.N.C.L.E-uppföljaren har inget släppdatum ännu.

Finns det en trailer ännu?

Nej. Det finns ingen trailer just nu heller. Vi kommer att hålla dig uppdaterad!

Armie Hammer och Henry Cavill återvänder för uppföljaren?

De två huvudrollerna från originalfilmen kommer att spela om sina roller i den här uppföljaren!

Fansen är överlyckliga över att lära känna honom eftersom filmen skulle verka ofullständig utan dem.

Det finns också en extra anledning till att fira för fans av Armie Hammer. Detta beror på att 2021 inte har varit de bästa åren för honom. Han blev av med projekt till vänster och höger på grund av några ganska allvarliga anklagelser som riktades mot honom. Vi vet inte om de är sanna eller inte men vi hoppas inte och förhoppningsvis kommer den här filmen att läka hans karriär och rykte något!

Vem mer kommer tillbaka från originalrollen?

Inget har sagts för närvarande om castingen förutom att Armie och Henry kommer tillbaka. Vi förväntar oss att se några nya ansikten.