Armie Hammer FIRED från en man från U.N.C.L.E. uppföljare på ANSKALLELSE för sexuella övergrepp och drogmissbruk

Introduktion

Det kommande året kommer att få en kickstart med några av de mest orealistiska berättelserna om kändisen 2021. Gissa vem? Ja, Armie Hammer , skådespelaren i ' Kalla mig vid ditt namn ' och ' Det sociala nätverket ,’ och efterträdaren till oljebolaget i familjen Hammer, hamnade i rampljuset och kom in i trenden efter att ha anklagats för kannibalism. Tja... han är faktiskt inte en kannibal.

Även efter det. kuriosana maler runt Armie Hammers personliga liv baserat på anklagelserna han fick från sociala medier, veckor senare. Angående denna incident lämnade han två viktiga projekt. Enligt rapporterna från några pålitliga källor fick vi veta att han inte lämnade projektet, utan snarare var han tvungen att lämna. Nu när saker och ting pågår vet vi inte om hans arbetsliv kan vara detsamma som tidigare.Anklagelser mot honom och hur det kommer att påverka hans karriär

Meddelanden som inte är verifierade sprängs kontinuerligt över hela sociala medier. Klippen påstås visa Armie prata med många kvinnor i tydlig konversation som visar hans önskningar, när han uttrycker sin fetisch och sina sexuella begär att dricka blod, skära lemmar och förslava sin sexpartner. Meddelandet som enligt uppgift skickas av Armie själv visar tydligt hans sexuella fantasier. En kvinna som var hammers ex har tidigare nämnt att han hade uttryckt sin önskan att grilla hennes revben och äta det. En annan kvinna som också var hans ex, rapporterade i intervjun att han ristade in sitt namn på hennes hud (för att vara exakt, på hennes bäcken) vilket han sa var 'knivspelet' när de var i hans sovrum. Under täckmanteln av alla dessa illvilliga anklagelser som har blivit en mediasensation säger dessa damer att Hammers sexuella begär bara är rökridåer. De framför anklagelser mot Armie för att ha manipulerat dem, tvingat dem och missbrukat dem känslomässigt. Å andra sidan har Hammer inte kommenterat något som kan bekräfta dessa anklagelser. Hans nära krets har förnekat alla anklagelser om övergrepp.

I den nuvarande teknikåldern har nyheterna som delas på sociala medier ett visst värde. även om Hammar tackar nej till alla anklagelser mot honom, har anklagelserna tydligen tillräckligt med giltighet. Som ett resultat kommer Hammer att få ett fall i sin karriär och arbetsliv. Speciellt var det meningen att han skulle dyka upp i den kommande filmen ' En man från U.N.C.L.E. 'vilket han inte kommer att göra längre.

Talesmannen för Armie Hammers juridiska team har nämnt för reportrarna att anklagelserna mot Hammer är 'uppenbart osanna.' Han sade också att den sexuella interaktion han hade med sina partners var helt samförståndsfull och detta diskuterades totalt som de gick med på och den har deltagit ömsesidigt.

Hammer har i sin rapport nämnt att anklagelserna mot honom bara är osanna och kategoriserades som något grundlöst. Han utbrast i sitt uttalande att han inte kommer att ge sitt svar på alla dessa tramsanklagelser. Han nämnde också alla påståenden i sociala medier som riktas mot honom som bara falska onlineattacker.

Sedan dess har inget fall lämnats in av någon av kvinnorna som anklagade Hammer för alla dessa förseelser.