Är Taylor Swift och Joe Alwyn HEMLIGT FÖRLOVADE? Ryktet förklarat

Taylor Swift är nu förlovad? Ska den sensationella sångaren verkligen gifta sig? Är ryktena verkligen sanna? Taylor Swift har alltid varit privat om sitt kärleksliv. För närvarande dejtar hon Joe Alwyn . De två började gå tillbaka 2017. Hittills har båda varit konsekventa med varandra. Men är de två verkligen förlovade? Håll ögonen öppna med oss, för att veta sanningen, precis här.

Taylor Swift och Joe Alwyns kemi och romantik

Efter riktigt lång tid, äntligen Taylor Swift öppnade upp om sitt privata kärleksliv. I hennes Netflix-dokumentär, Miss Americana , som släpptes redan 2020, delade sångerskan om sitt privata och personliga liv. Både Taylor och Joe vill att deras förhållande ska vara privat. De vill inte diskutera det i intervjuer och poddar. De har det bra med faktumet 'att inte skapa rubriker'. Båda har enorm respekt för varandra och de älskar varandra mycket. De vill inte bli stämplade av media.Sångsensationen Taylor Swift är förlovad?

I samma dokumentär har vi sett en diamantring på hennes vänstra hand. I själva verket hade hon visat den gigantiska påkostade ringen på skärmen. Hennes agerande utlöste ryktena. För första gången i historien visade Taylor upp några av sina romantiska klipp med Joe Alwyn. Båda sågs njuta av varandras sällskap.

Det råder ingen tvekan, de vill bli gamla tillsammans. Joe har alltid lyckats stå vid Taylors sida. De pratar inte om varandra offentligt, men de älskar varandra mycket. Taylor har varit tyst om sina förlovningsrykten. Hon hänvisar fortfarande till Joe Alwyn som sin pojkvän, inte sin fästman. Du måste tro att ryktena har försvunnit vid det här laget. Men gissa vad, du har fel! De två planerar något 'speciellt' för varandra.

Taylor Swift och Joe Alwyn sågs i St. Ives där de hade en trevlig tid tillsammans

Nyligen 2022 har paret setts i St. Ives. Det verkar som att paret är redo att ta nästa stora steg i sin relation. Planerar de två att förlova sig? Resan är tänkt att vara mycket privat. Deras mysiga resa till St.Ives har hetat upp saker och ting. Det gamla ryktet brinner igen!

Enligt våra källor har Taylor tagit ett privatjet från Nashville till Cornwall. Hon ska träffa sin pojkvän i Storbritannien. Det är en tre dagars semesterresa. Båda är exalterade över sin speciella resa. Paret har planerat att flyga tillsammans till det tropiska landet St. Ives. Tja, det är inte allt, Taylor har gjort några speciella förändringar i sitt professionella schema.

Resan var en plötslig plan. Planerar Taylor Swift att gifta sig? Vi är fortfarande inte medvetna om det speciella tillfället. Men vi kommer säkerligen att uppdatera dig om detta ämne, så snart vi hör något nytt i denna fråga. Tills dess, för att få fler uppdateringar om det senaste kändisskvallret och saftiga berättelserna, håll kontakten med oss, precis här.

TaggarJoe Alwin Taylor Swift