Är Jake Gyllenhaal som Mysterio den sjätte medlemmen i Sinister Six i Spider-Man No Way Home? Här är vad vi vet

Introduktion

Tja... när du läser den här artikeln är det ganska säkert att du redan har sett trailern för Spider-Man: No Way Home . Och som vi alla vet; den här trailern har officiellt bekräftat de fem skurkarna från olika universum. Men eftersom detta lilla skurkteam heter Sinister Six, måste du undra vem som kan vara den sjätte skurken, eller hur? Den andra och sista trailern för Spider-Man: No Way Home har avslöjat att incidenten med trollformeln kommer att öppna vägarna för skurkar från olika universum av MCU. Oavsett vilket ser det ut som att den sista och sista medlemmen av Villain-gränsen som Peter Parker kommer att stöta sig med saknas.

Vilka har vi i Sinister Six?

Som vi alla har sett i den senaste trailern av Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange ( Benedict Cumberbatch ) gav sin bekräftelse på att den magiska besvärjelsen han gjorde, som av misstag förstörts av Peter, har öppnat vägen för 'besökarna från varje universum.' Karaktären Doktor Octopus som kommer att återkomma av alfred molina sågs en gång till, medan han upptäcker att detta universums Spider-Man ( Tom Holland ) är inte Spider-Man ( Tobey Maguire ) han har känt hela tiden. Förutom det nämner Doctor Strange att han måste samarbeta med Spider-Man och de måste samla ihop alla dessa skurkar och få dem att återvända till sina respektive universum efter att han bekräftat att de alla var döda när de drabbade samman med deras Spider-Mans. respektive universum. Så medan vi pratar om de fem av Sinister Six, har vi Electro (återkommer av Jamie Foxx ) som vi redan har sett i trailern tillsammans med det bekräftade framträdandet av Green Goblin (återkommer av Willem Dafoe ) samt ödlan som vi har sett i filmen 'The Amazing Spider-Man' med huvudrollen Andrew Garfield och Sandman från filmen av Tobey Maguire.Är Jake Gyllenhaal som Mysterio den sjätte medlemmen i Sinister Six i Spider-Man: No Way Home?

Men Spider-Mans största utmaningar i serietidningen har alltid varit från Sinister Six, så vem kan vara den sjätte och sista skurken? Med Dr Stranges åsikt avslöjar det i trailern att alla brottslingar som porträtterats hittills är fiender till Spider-Man som dödas i sina egna universum, kanske den sista skurken kan vara Jake Gyllenhaal 's Mysterio. Mysterio kommer redan att vara viktigt för No Way Home, med tanke på allmänhetens övertygelse att han dog en hjälte innan Spider-Man avgick som Peter Parker och hotet, och det ser ut som att han dog med sin flygpistol när han försökte döda Peter i Far From Home... Mysterio var anledningen till att Peter till och med närmade sig Strange från början och krävde att den högsta häxan skulle återta Quentin Beck och avslöja sin identitet för världen. Som ett resultat kommer hon att vara berättigad att vara den sista medlemmen i denna nya Sinister Six till MCU.

Å andra sidan har vi alltid ett annat alternativ som Venom ( Tom Hardy ). Post-credit från filmen Gift: Låt det bli blodbad avslöjar att den dödliga beskyddaren sakta rör sig mot samma universum som den nuvarande Spider-Man. Så för tillfället har vi inget annat alternativ än att vänta och se vad den kommande Spider-Man: No Way Home avslöjar.