Ant Man 3: Bill Murray LÄCKADE sin HEMLIGA CAMEO i Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Introduktion

Bill Murray har avslöjat att han kommer att vara en del av Ant-Man and the Wasp: Quantumania besättning. Skådespelaren Bill Murray är en av de mest uppmärksammade skådespelarna, närvarande i Hollywood, och har gjort sin roll i många förstklassiga filmer som t.ex. Groundhog Day , spökjagare och Förlorat i översättningen , och många fler som är undantagna. Vi kan just nu se honom på bio i ' Det franska utskicket ’ av Wes Anderson och han har planer på att återvända i uppsättningen av Ghostbuster: Afterlife som är planerad att släppas på bio senare i år.

Det är inte första gången som Bill Murray kliver in i franchisefilmsvärlden, men tyvärr gav resultatet av hans ansträngningar honom inte på ett förväntat sätt. Han stötte sig eminent med Lucy Liu vid inspelningen av filmen ' Charlies änglar ,’ och på grund av det svartlistades han så småningom från uppföljaren. Han har beklagat sig över att ha blivit inblandad katten Gustaf filmer och skrev bara på den första delen eftersom han trodde att författaren till utkastet var en av Coen Brothers. Oavsett vilket, han gjorde sin roll i båda Space Jam-filmerna och efter det röstade han rollen som Baloo i filmen ' Djungelboken ” tillbaka 2016. Alla dessa filmer blev storsäljare och biljettkassar. Men för att säga faktum, Murray har aldrig provat något liknande detta (superhjältefilmer). Men i takt med att tiden förändras, förändras detta faktum också i enlighet med detta.

Vad sa Bill Murray om sitt engagemang i Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Enligt sin intervju med Frankfurter Allgemeine, en tysk tidning, avslöjade Murray att han deltar aktivt i en kommande Marvel-film. Även om han inte gav upp några namn, hänvisade han till regissörens tidigare film, Get In On, vilket bekräftar att filmen kommer att bli Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Inspelningen för Ant-Man and the Wasp: Quantumania pågår för närvarande. Filmen är planerad till premiär den 28thJuli 2023. Vi kommer att bevittna det första framträdandet av Erövraren Kang (som agerades av Jonathan Majors ) efter att ha blivit retad i det sista avsnittet av MCU-serien Loke .’ För närvarande finns den detaljerade beskrivningen av handlingen ingenstans och vi kan inte säga säkert om skådespelarna från de tidigare filmerna som Judy Greer och Bobby Cannavale kommer att vara tillbaka vid detta tillfälle. Efter att ha hört nyheten om Murray som går med i skådespelaren kan vi måla upp ett nytt utseende för beroenden och handlingsutvecklingen i den kommande tredje delen av Ant-Man Franchise.

Eftersom Murray bekräftar sitt engångsengagemang i MCU, är hans chanser att få en stor roll i filmen eller franchisen små och det kan vara ett avslappnat intro som Matt Damon i Thor: Ragnarök . Med tanke på Kang the Conquerors engagemang i handlingsutvecklingen av den här filmen, är Murray sannolikt en skådespelare från någonstans i historien där hjältar eller skurkar möter honom som i Bill och Teds film. Murray gjorde sig ett namn i den cameo som gladde publiken i Zombieland 2009, så samma utseende som Ant-Man och Wasp-karaktären: Quantumania kunde ha ätit upp publiken.