Amber Heard RYKTADE vara i samtal om att bli rollbesatt som Invisible Woman i MCU Fantastic 4 Film

Amber Heard har varit i nyheterna på sistone och också av alla fel anledningar på grund av hennes juridiska strid med sin tidigare make Johnny Depp . där domstolen i den senaste förhandlingen var vid hennes sida och på grund av det har Johnny Depp också tagits bort från franchisingarna som Pirates of the Caribbean och Fantastic beasts. Men fansen ville inte tro på detta och startade en petition mot Amber Heard som skulle tas bort från Aquaman och det förlorade kungariket .

Men även om hon fortfarande inte har tagits bort genom många framställningar så beror det på att hon inte har fel och att hon inte är skyldig till något ännu. Men det verkar som om MCU har haft ögonen på henne länge. De senaste ryktena tyder på att hon har blivit kontaktad för att spela The Invisible Woman i Fantastic 4-filmen. Medan Marvel kommer att ta tillbaka många tidigare karaktärer i sina fas 4- och fas 5-projekt.Det kan finnas några serier som kommer tillbaka om karaktärer från Netflix eftersom de inte gör några fler serier om Marvel-karaktärer, det beror på att Marvel Studios har beslutat att släppa sin serie på Disney+. Vi kunde se Doktor Doom , Annihilus, Silver Surfer och Galactus kommer tillbaka i det kommande Fantastisk 4 film.

Medan det tidigare ryktades att Amber Heard övervägdes för rollen som Jean i X-Men , det vill säga från DCEU:s rödhåriga till MCU:s rödhåriga. Men det blev sakta klart när Kevin Feige sågs runt henne och det ledde till att folk gissade att Kevin Feige vill att Amber Heard ska spela rollen som den osynliga kvinnan i filmen Fantastic 4 utan titel. Medan Marvel verkligen har fördelen att ta med nya skådespelare i pjäsen, men det ser ut som att det inte kommer att bli fallet om det bestämmer sig för att ta med en populär skådespelare redan i filmen.

Även om ingenting är slutgiltigt ännu men med allt kommer sakta att bli klart. Medan Amber Heard för närvarande följer schemat eftersom hon fortfarande har andra projekt i fickan som hon måste slutföra innan hon ens tänker på att gå in på MCU. Men ändå, om hon är känd för att ha kontakter i branschen kan hon ta rollen.

Medan Amber Heards historia hittills säger att hon nästan aldrig har tackat nej till ett erbjudande som har kommit i hennes väg. Just nu hon anklagas också för att ha brutit äktenskapet av Jason Momoa och Lisa Bonnet . Det rapporteras medan Jason Momoa var borta ett tag från sin familj för Aquaman 2-skjutning som han kanske var otrogen Lisa Bonnet med Amber Heard.

Medan Det här ryktet blev mer tydligt och det finns chanser att det händer, fans vill att hon ska vara osynlig från industrin själv och det kan hända men de måste fortfarande vänta på det. Men ändå kan de som är besvikna på den nyheten vänta tills vidare eftersom det bara är rykten. För nu kan man vänta och hålla utkik efter fler nyheter som kommer med det.

TaggarAmber Heard Aquaman och det förlorade kungariket Fantastisk 4 Jason Momoa Johnny Depp Lisa Bonet X-Men