Amber Heard LJÖG för att döma om FAKE ASSAULT Photos, Johnny Depp har nu bevisat det

Johnny Depp och Amber Heard slåss pågår och deras fall tar en slående vändning varje gång något tillkännages om deras fall. Paret gifte sig mellan 2015 och 2017 efter att ha varit gifta i två år med Aquaman Actress Amber Heard ansökte om skilsmässa och den främsta orsaken var övergrepp i hemmet.

Fast hon accepterade aldrig och sa aldrig att det berodde på Johnny Depp . Skådespelerskan hävdade att under den period de var gifta blev hon ständigt misshandlad av sin man Johnny Depp. För att bevisa detta hade hon sina bilder som bevis som visade tydliga tecken på att hon blivit påkörd av någon.

Fallet har blivit som ett träd vid det här laget varje gång det berörs kommer något ut ur det.Amber hävdade att hon drabbades av två svarta ögon, en bruten näsa och en bruten läpp i händerna på Depp.

The Pirates of Caribbean Actor har anklagats för massor av saker och detta kommer inte nytt för honom eftersom han alltid är inne på något. Men den här gången hävdade han att vad Amber än har berättat för domstolen hittills inte är absolut sanning. Även om det kan finnas chanser att hon spelar men så vitt det finns bevis kan det också manipuleras med hjälp av den senaste tekniken.

Domstolen listade nyligen till Johnnys petition om bilderna som har lämnats till den och domstolen sa också att även om det kan finnas chanser att bilder redigeras och detta kommer som goda nyheter för Johnny Depp. Rätten har berättat att Johnnys juridiska team kunde kolla in bilderna och har även fått tillgång till Amber Heards mobil.

Medan detta händer under den senaste tiden. vi tar en titt på paret varför de är så mycket efter varandra. Anledningen är att Johnny Depp är en stor stjärna och har varit i branschen mer än någon annan och folk älskar honom. Den främsta anledningen till att Amber Heard var med honom på grund av hans charm och verkligen hur framgångsrik han är.

Även om Johnny har blivit avsatt från flera projekt och det kan finnas chanser att vi kommer att se honom mindre i filmerna beror delvis på detta.

Medan Amber har uppgett att hon håller fast vid sina ord att hon inte har försett domstolen med de falska bilderna och allt.

Medan läckor tyder på att Amber Heard också kommer att avbrytas från sin roll i flera filmer på grund av detta fall.

Johnny Depp har också lämnat in en stämningsansökan mot Amber Heard på 50 miljoner dollar där han hävdar att de omvandlade bilderna och har använt det som bevis i fallet kontinuerligt av henne.

Även om det redan finns en begäran om att ta bort amber Heard från Aquaman, men det är bara en läcka eftersom ingenting är fullt möjligt.

medan john Depp också är ganska påverkad av detta. Chansen att Amber inte ljuger är noll men hon har varit känd för en ganska karaktär.

Först i framtiden kommer vi att veta vad fallet för med sig mer.

Här Kolla in den här videon!!!!!!!