Adele som otrogen mot Simon Konecki med Rich Paul är anledningen till att deras SKILSAMA kostade henne 140 miljoner pund

Adele och Simon Konecki splittrades

Adele har i allmänhet hållit sitt personliga liv borta från allmänhetens ögon. Fansen blev förvånade över att höra förra året att divan hade skilt sig från sin välgörenhetsmake, Simon Konecki , 46, efter bara 11 månaders äktenskap.” Adele och hennes partner har separerat', meddelade stjärnans representant då. De är hängivna att älska sin son tillsammans. Adele, 32, och Simon, som har en sjuårig son som heter Angelo, troddes först ha gift sig 2016, men det avslöjades senare att de gifte sig 2018.

Skilsmässa förlikning på 140 miljoner pund

Adele och hennes treåriga man, Simon Konecki, slutförde sina skilsmässor på 144 miljoner pund i januari, och det rättsliga förfarandet avslutades i mars. Enligt rapporter har en domare beviljat ' Någon som du ” sångarens vädjan att hålla skilsmässoförfarandet privat. Adele ska ha begärt att skilsmässouppgörelsen inte ska offentliggöras. Detta innebär att 'ekonomisk information, försäljning eller annan konfidentiell affärsinformation kommer att hållas privat, och de som behöver tillgång till den kommer nästan säkert att behöva skriva under ett sekretessavtal. Enligt rapporter hade paret inget äktenskapsförord ​​och kan dela sin förmögenhet på 180 miljoner dollar (144 miljoner pund) på hälften. Adele sägs tidigare ha erbjudit Simon, som bor i Storbritannien, ett hus nära hennes herrgård på 6,9 miljoner pund i Beverly Hills.Adele berättar om sitt hemliga förhållande efter skilsmässa

Enligt denna källa har uppgörelsen förblivit i huvudsak tyst, med bara avsaknaden av ett äktenskapsförord ​​som avslöjats av LA-domstolen – för att skydda hennes enorma rikedomar. Domaren beordrade att 'ekonomisk, försäljnings- eller annan konfidentiell affärsinformation' om förfarandet skulle hållas privat och att alla inblandade parter skulle underteckna ett sekretessavtal. Sångaren ansökte om skilsmässa, med hänvisning till oförenliga meningsskiljaktigheter, och bad om gemensam vårdnad om sin son, som de fortsätter att vara medförälder till.

En talesman för artisten bekräftade deras splittring i ett uttalande i januari 2019 och sa: 'Adele och hennes pojkvän har gjort slut. De är hängivna att älska sin son tillsammans. De har begärt integritet, som de har gjort tidigare. Det kommer inga fler kommentarer.' Det är oklart hur mycket av Adeles rikedomar hon förlorade i diskussionerna, men de två sägs vara vänliga, med Adele som köpte en miljoner LA-fastighet nära sin exman. Musiksensationen har nyligen börjat dejta den amerikanska sportagenten Rich Paul, och de verkar vara lika kära som alltid!

Varför kände Adele sig skyldig att kompensera sin exman?

Enligt The Sun i Storbritannien skrev paret inget äktenskapsförord ​​innan de gifte sig, därför skulle Simon ha fått hälften av Adeles rikedomar. Detaljerna kring skilsmässan hölls gömda av en skilsmässadomare i Los Angeles. Enligt Sun har en domare beordrat att 'finansiell, försäljnings- eller annan proprietär affärsinformation' ska hållas dold och att även advokaterna måste underteckna ett sekretessavtal.

Adele är värd uppskattningsvis 182 miljoner dollar, enligt People, med mycket av hennes förmögenhet samlad under hennes äktenskap med Simon. Med andra ord, om det inte finns något äktenskapsförord, är allt Adele tjänar under deras äktenskap tekniskt sett hälften av hennes mans också.