Adele skjuter upp vistelsen i Las Vegas på grund av covid-19

Den berömda brittiska sångaren Adele har bokat om sin vistelse i Las Vegas som egentligen skulle äga rum den 21stjanuari i år. En kort video delades på hennes officiella Twitter-handtag. Videon släpptes den 20thJanuari, torsdag, dagen före föreställningen. Den brittiska sångerskan meddelade med tårar i ögonen att på grund av förseningar i leveransen och de andra lagmedlemmarna som påverkas av Corona-viruset, har all planering för showen också försenats och showen har avbrutits.

Den brittiska sångerskan bad om ursäkt och sa att hon är så ledsen över förseningen i showen men hennes show är inte klar än. Hon tillade också att de har försökt allt de kunnat för att få ihop showen under den givna tidsperioden och de har försökt göra den lämplig för hela publiken. Men tyvärr har de totalförstörts av förseningarna i leveransen och pandemisituationen. Över hälften av hennes teammedlemmar har testats positivt med covid-19 och de är fortfarande nere med det. det är därför det är helt omöjligt att göra förberedelserna för föreställningen. 'Jag kan inte leverera det jag behövde just nu och jag är så ledsen för det. Jag ber om ursäkt för att jag meddelade det i sista minuten”, avslutade hon.

Hon tillade sin förklaring att hon och resten av hennes teammedlemmar har arbetat i 30 timmar i sträck för att reda ut röran men de har fått slut på både tid och alternativ. Samtidigt som hon höll tillbaka tårarna fortsatte hon att hon är extremt upprörd och samtidigt generad över att showen ställts in. 'Jag är oerhört ledsen för varje publik som rest långt för att se min show. Jag är väldigt ledsen.' Hon slutade.

Adele gav henne bekräftelse på att datumen för showen kommer att flyttas om så snart som möjligt. Under tiden sa hon att hon kommer att arbeta med representationen av showen och ta den till den nivå som den ska vara. Hon tillade att hon är oerhört ledsen över förseningen och allt, men showen är inte bara redo för presentation än.

Tillkännagivandet av den brittiska sångerskan Adeles residens i Las Vegas gjordes redan i november förra året och det deklarerades att hon kommer att göra ett särskilt residens som kommer att pågå i fyra månader. Showen kommer att ha titeln ' Helger med Adele .’ Lokalen var inställd på Colosseum Venue i Caesar Park Hotel. Showen var faktiskt planerad att starta från 21stjanuari i år och var planerad att fortsätta till den 16thapril i år, varje fredag ​​och lördag.

Showen var tänkt att inkludera låtarna från det nya albumet av den brittiska sångaren, 30. Detta var det mest efterlängtade fjärde studioalbumet som har släppts nyligen. Efter att albumet släppts lyckades det säkra sin plats i Billboard 200 och blev det mest sålda albumet förra året (i enlighet med rapporten från Billboard).

TaggarAdele