Adele och Simon Konecki FUL skilsmässa som kostade henne 140 miljoner dollar

Förra månaden, Adele hade kommit tillbaka till branschen med sin nya låt i ett fem år långt mellanrum! Hennes låt, Easy on Me har lanserats! Men var var hon alla dessa år? Ser ut som hennes skilsmässa från exmaken Simon Konecki har påverkat henne riktigt hårt! Våra källor säger att hon var tvungen att betala 140 miljoner dollar till Konecki för att komma ur äktenskapet! Håll utkik med oss, för att veta allt om det, precis här!

Konecki och Adele: Relationship Timeline!

Konecki och Adele började träffas redan 2012! Rapporter säger att de introducerades för varandra av en av deras gemensamma vän Ed Sheeran! Samma år 2012 sågs Adele också gravid. Källor bekräftade, Adele och Konecki hade välkomnat en väldigt söt son den 19 oktober 2012 och har döpt sin son, Angelo!Efter att ha dejtat i 6 år bestämde sig paret för att knyta sin bröllopsknut år 2018. Men strax efter deras äktenskap avlöste saker och ting och deras förhållande blev bittert! Äktenskapet överlevde inte ens på 2 år. Således bestämde de sig för att skilja sig från varandra 2019. Men denna skilsmässa skilde sig från de andra skilsmässomålen där ute! Rapporter säger att Adele var tvungen att betala totalt 140 miljoner dollar till Konecki för att bli fri från äktenskapet! Det verkar som att paret inte ens gjorde ett äktenskapsförord ​​innan de bestämde sig för att gifta sig med varandra!

Det stora beloppet för skilsmässa!

Adele och Simon är båda ekonomiskt sunda! Inte att förglömma att Adele är en popstjärna definitivt äger en bra mängd egendom och royalties. Paret ville först ta en normal skilsmässa men det visade sig att skilsmässan inte var riktigt kostnadseffektiv för Adele! Det fanns inget äktenskapsförord, så Adele fick betala totalt 140 miljoner pund. Paret hade också delat mycket egendom tillsammans! På grund av deras separation har en del av Adeles egendom också överförts till hans exman Simon! Trots sitt bittra slut har båda bestämt sig för att hålla gemensam vårdnad om sin son, Angelo! Båda vill definitivt inte att deras son ska drabbas av deras skilsmässa!

Adeles nya album finns på hennes exman!

Efter 5 år har Adele tagit steget tillbaka in i branschen med sin helt nya låt, Easy On Me! I en exklusiv intervju har Adele öppet sagt att hennes nya låt är baserad på allt hon har gått igenom! Det räckte för oss att gissa att sångerskan definitivt har angett linjen för sin exman. Hon har gått igenom mycket 'inre kaos' under alla dessa år! Texten till hennes nya låt talar säkert om hennes inre smärta och trauma.

Rapporter säger att beslutet om skilsmässa var riktigt svårt för Adele. Hon hade varit krossad och traumatiserad över hela denna skilsmässafråga. Båda, Adele och Simon, hade försökt mycket på sina respektive sätt för att få sitt förhållande att fungera, men det ser ut som att deras separation var tänkt att ske! För fler sådana senaste uppdateringar och nyheter om senaste och trendiga kändisskvaller, håll kontakten med oss!